Su iticiliği ne durumda Peki?Bende eski aracımı alturdan almıştım teklif etmişlerdi ama yaptırmamıştım.Servislerin doğru düzgün yaptıklarını düşünmüyorum.Teslim aldıktan sonra gtecnıq csl ve exo v2 ile kendim seramik kaplamasını yapmıştım.Gönderdiğiniz linkte ürün gözükmüyor malesef.@driver_can Söylediğiniz ürünü araştırıyorum muhtemelen alacağım. Kaplamanın markasını ne yazık ki bilmiyorum vw altur serviste aracı teslim almadan önce yapıldı onlar ne kullanıyorlar bilmiyorum o zaman sormakta aklıma gelmedi.
Bu gibi ürünler nasıl olursa sizce hacim olarak daha fazla biraz daha ekonomik olur.
https://www.hepsiburada.com/autoglym-super-koruyucu-cila-500-ml-11140-p-OTCSI11140
Wax öncesinde demir tozu sökücü, kil, pasta cila vb. uygulama gerekmez mi peki hocamSRP cila değil hare kapatıcı bir ürün sizin aracınızda eğer seramik kaplama var ise carnabau özlü wax veya c2v3 tarzında bir ürün kullanmanız gerekir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım hocam, wax’ı hiçbir işlem yapmadan ufak çiziklerin üzerine uygulama iyi sonuç verir mi diye sormuştum ama dediğiniz gibi kaş yapacağım derken göz çıkarmayalım, sağolunAraçta seramik kaplama var diyorsunuz bunları yaparsanız eğer seramik kaplamaya zarar verirsiniz hatta büyük ihtimal sökersiniz.