Golf 7 Media Problemi

HakaN76

Yeni Üye
İsim
Hakan
Herkese Merhaba ,

Aranıza yeni katıldım aracım 2016 Model Golf 7 125 ps Highline  ara ara yaşadığım bir problemi sizlerle paylaşıp aranızda 

bu tür bir problem yaşayıp sorunun çözümünü bilen veya bulan varmıdır acaba diyerek bu konuyu açtım.

Problem şu Aracımda ara ara dokunmatiğinde problemler oluşup donuyor hiç bir işlev yapamıyoruz ve bazen radyoda saçma sapan 

çekmeyen bir radyo kanalında takılı kalıyor bluetooth ile şarkı açıyorum telefondan hiç algılamıyor ve bu esnada geri görüş

kamerasıda çalışmıyor en son bugün ses sisteminde cızırçılar yaptı

ben ses sistemi cortladı dedim ama bu problemlerin hepsi araçtan çıkıp kitleyip tekrar aracı açtığımda düzeldi. Ama halen ara ara yapmaya devam ediyor.

ben bir anlama veremedim servis herhangibi bir problem yok diyor acaba sizlerde de böyle problemler oluyormu ? 

Yorumlarınızı bekliyorum.

@HakaN76

Öncelikle media unitesine yazilim güncellemesi yapilacak olmazsa değişim gerekli 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@HakaN76 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Bu medya cihazı serisi güncelleme ile düzelebiliyor ancak Değerli Hocamın da belirttiği gibi bazen değişim gerekir.

Şöyle bir bakıyorum da ne çok kronik veya neredeyse kronik sorunu varmış araçlarımızın. Burçlar, ekranlar, rölantiler, sensörler, yağ eksiltmeler, park konumunda terk edinler, baskı balatalar, mercek lekelenmeleri, titreşimler, ilk kalkışta metal sürtme sesleri, vs. vs. vs. 

Merak ettiğim konu şu: biz mi araçlarımızı gözümüzde çok büyütüyoruz? Yoksa diğer markalarda bunların 5 katı sorun mu var?

Aracım manuel 2016 1.2 tsi bu yazdiklarinizin hicbiri yok bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese Merhaba ,
Aranıza yeni katıldım aracım 2016 Model Golf 7 125 ps Highline  ara ara yaşadığım bir problemi sizlerle paylaşıp aranızda 
bu tür bir problem yaşayıp sorunun çözümünü bilen veya bulan varmıdır acaba diyerek bu konuyu açtım.
Problem şu Aracımda ara ara dokunmatiğinde problemler oluşup donuyor hiç bir işlev yapamıyoruz ve bazen radyoda saçma sapan 
çekmeyen bir radyo kanalında takılı kalıyor bluetooth ile şarkı açıyorum telefondan hiç algılamıyor ve bu esnada geri görüş
kamerasıda çalışmıyor en son bugün ses sisteminde cızırçılar yaptı
ben ses sistemi cortladı dedim ama bu problemlerin hepsi araçtan çıkıp kitleyip tekrar aracı açtığımda düzeldi. Ama halen ara ara yapmaya devam ediyor.
ben bir anlama veremedim servis herhangibi bir problem yok diyor acaba sizlerde de böyle problemler oluyormu ? 
Yorumlarınızı bekliyorum.

Güncelleme ile sorun çözülüyor

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Geri
Üst Alt