MFA Ekranda Dsg Hata

Berkay

Yeni Üye
İsim
Berkay
Merhaba arkadaşlar. Mfa ekranında geçen ay bir uyarı aldım tam okurken kayboldu “Aracı P ......” yazıyordu yetişemedim. Araç bilgisi kısmına baktım bir şey yoktu. Dün de onun gibi bir hata verdi. “Servis .....” yazıyordu. Aracımın ilk bakımını serviste diğer bakımını da dışarıda yaptırdım. Şimdi 25.000 km’de. Sizce ne yapmayalım veya daha önce bu gibi bir sorun ile karşılaşan oldu mu ? Forumu araştırdık fakat bir konu bulamadım. Teşekkürler. İyi forumlar.

aracı park konumunda terk ediniz uyarısı veriyordur, ben de de bir ay da iki sefer saniyelik gözüktü kayboldu, bulunduğum ilde servis olmadığı için Kayseriye gittiğimde ayak üstü servise sordum, bilgisayara bağlandı ve vites mekanizması değişecek dedi, hatta eleman elimizde malzeme varsa akşama yetişir dedi, daha sonra servis yetkilisi olan bayan şahıs aracın garantisi olmasına rağmen yazışma yapacaklarını 3_5 gün aracın servisde kalmasını söyleyince daha garantinin bitmesine çok var sonra uğrarım diyerek ayrıldım, bi sorun teşkil etmiyor ama yapılması gerek, garantiniz yoksa bile cüzi miktarda yaptıran forumda çok,

Sent from my HUAWEI G7-L01 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Merhabalar 2014 1.2 dsg aracimda ayni uyariyi bende sık sık aliyordum. Esenyurt dogusa biraktim vites kutusu degisimi yapildi 3 gun kadar sürdü.Parcanin degisimi sonrasinda vites mekanizmasinin ayarlamasi gerektigi soylendi. Degisim sonrasinda ne vites gecislerinde sorun ne de arizanin tekrarini yasamadim. Bu arada garantiden degisti..

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Geçmiş olsun.

1 ay kadar oluyo aynı hatadan servise bırakmıştım aracımı garantiniz varsa sıkıntı olmaz sanıyorum yada iyi niyet garantisinden faydalanabilirsiniz bi şekilde.

Akşam üzeri aldım aracımı vites mekanizması değişmiş.

Direksiyonada bakın demiştim incelemişler güncelleme yapılmış motorda güncelleme yapılmış toplam 4 güncelleme yapılmış aklımda kalanlar bu ikisi :D

Aracım 1.2 DSG 2015 Aralık çıkışlı

Vites mekanizmasındanmıdır yoksa güncellemelerdenmidir bilmiyorum (psikolojikte olabilir tabi :000073-medium: ) şu an araç daha seri olmuş vites geçişleri de daha tatlı bence. Gidişinde kesinlikle fark var ama.

Garanti Plus vardı bende parasını çıkardı :D 2 kere ön yolcu cam otomatik düğmesi değişti şimdi bi de bu, verdiğim parayı çıkardım kesinlikle :D

Adszzzzzzız.jpg

Üstte bol bol kaynak var :D konu hakkında

Geri
Üst Alt