Diva ve kelime anlamı

Blackjoke

Üye
İsim
Çağrı
Kelime anlamı : sinema, tiyatro, müzik, dans, bale vb. gibi bir sanata yıllarını vermiş, alanında çok usta ve tanınmış olan kadın sanatçı olan diva lakabı bildiğiniz üzere ülkemizde bülent ersoy hanımefendiye aittir. Ha seven vardır sevmeyen vardır ama diva olmak kolay değil diva olmak hayatın her alanında diva olmayı gerektirir. Videoyu izleyip sevmiyorsak bile sevmeye başlıyoruz , eğer zaten seviyorsak biraz daha seviyoruz :'(

11 dakika önce, Blackjoke yazdı:

Kelime anlamı : sinema, tiyatro, müzik, dans, bale vb. gibi bir sanata yıllarını vermiş, alanında çok usta ve tanınmış olan kadın sanatçı olan diva lakabı bildiğiniz üzere ülkemizde bülent ersoy hanımefendiye aittir. Ha seven vardır sevmeyen vardır ama diva olmak kolay değil diva olmak hayatın her alanında diva olmayı gerektirir. Videoyu izleyip sevmiyorsak bile sevmeye başlıyoruz , eğer zaten seviyorsak biraz daha seviyoruz  :'(  

Hocam bir sonraki buluşmaya Diva’da katılıyor o zaman. 8D

Maşallah Golf de gırtlak dolu, hayalet mayalet şekil duruyor. :('  

Bu arada Golf’ü yerin dibine sokmuşlar. &:  Gerçi ben de pek rahat sığmama durumundan dolayı sattım ama. 8D 8D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam bir sonraki buluşmaya Diva’da katılıyor o zaman. 8D

Maşallah Golf de gırtlak dolu, hayalet mayalet şekil duruyor. :('  

Bu arada Golf’ü yerin dibine sokmuşlar. &:  Gerçi ben de pek rahat sığmama durumundan dolayı sattım ama. 8D 8D
:000044-medium: onlar ne derse desin o kadın o arabaya biniyorsa vardır bir bildiği :D  

:000044-medium: onlar ne derse desin o kadın o arabaya biniyorsa vardır bir bildiği :D  
Ama gerçekten hoşuma gitti hocam.

Tüm akıma karşı çıkarak mütevazi bir hareket olarak Golf’e biniyor olması gerçekten takdire şayan.

Aynı şekilde Mercedes S Class alabilecek durumu olmasına rağmen Golf’e binen Almancı hocalarımızı da her zaman takdir etmişimdir.

Ek olarak Kayan Led’ler de efsane. Buluşmaya gelirse Sticker yapıştırır bir de Amerikan Park’larını açarız efsane olur hem de Forum Uluslararası olarak tanınır. &:

Ama gerçekten hoşuma gitti hocam.

Tüm akıma karşı çıkarak mütevazi bir hareket olarak Golf’e biniyor olması gerçekten takdire şayan.

Aynı şekilde Mercedes S Class alabilecek durumu olmasına rağmen Golf’e binen Almancı hocalarımızı da her zaman takdir etmişimdir.

Ek olarak Kayan Led’ler de efsane. Buluşmaya gelirse Sticker yapıştırır bir de Amerikan Park’larını açarız efsane olur hem de Forum Uluslararası olarak tanınır. &:
8D  hanım efendinin bir adet te vip mercedes i var genelde ona biniyor aslında bu muhtemelen bir tanıdığının arabası aslında ama olsun :D

8D  hanım efendinin bir adet te vip mercedes i var genelde ona biniyor aslında bu muhtemelen bir tanıdığının arabası aslında ama olsun :D
Bizim için magazin’lere bir kez Golf’e binerken çıkmış olması yeterli hocam. 8D

Organize İşler Cem Yılmaz, Özgü Namal iş başvurusu sahnesi gibi oldu.

”Bizim için ingiliz dili yeterli.” 8D

Bülent hanımı mecidiyeköyde ticari takside önde otururken görmüştüm kırmızı ışıkta. Maşallah öyle bi cüsse vardı ki kafa tavana değmiş neredeyse ve gövde sağ koltuğu komple doldurmuştu. :mad:  gene aynı ışıklarda başka bigün Levent yükseli görmüştüm TAHOE jipte bit kadar kalmıştı adamcağız.  

Bülent hanımı mecidiyeköyde ticari takside önde otururken görmüştüm kırmızı ışıkta. Maşallah öyle bi cüsse vardı ki kafa tavana değmiş neredeyse ve gövde sağ koltuğu komple doldurmuştu. :mad:  gene aynı ışıklarda başka bigün Levent yükseli görmüştüm TAHOE jipte bit kadar kalmıştı adamcağız.  
Kıbrısta bizzat karşılaştım kendisi ile boy benimle aynı (183) kapı gibi maaşallah tabi ses te ona göre  :('

Geri
Üst Alt