Madrid jant arıyorum artık acil değil !!

Muhammed

Üye
İsim
Muhammed
Başlıktan da görüldüğü gibi artık acil aramıyorum bir kaç şey yaşadım satıcılar tarafından herneyse :)

Forum dışında madrid jant falan almaktan vazgeçtim artık buradan bir madrid jant çıkana kadar bekleyeceğim herkese saygılar beklemeye devam  :)  

Her ne olursa olsun dışarıdan bir şey alırken her zaman risk bulunuyor malesef. Forumumuzda ise herkesin birbirine olan güveni sayesinde şu güne kadar yapılan ticaretlerde çok şükür bir sorun yaşanmadı ve yaşanmaması içinde gerekli önlemlerimizi alıyoruz. Dilerim aradığınız jantı bulursunuz hocam. 

Başlıktan da görüldüğü gibi artık acil aramıyorum bir kaç şey yaşadım satıcılar tarafından herneyse [emoji4]
 Forum dışında madrid jant falan almaktan vazgeçtim artık buradan bir madrid jant çıkana kadar bekleyeceğim herkese saygılar beklemeye devam [emoji4] 
Anlaşma yapıldıktan sonra bozmakta çalışıp insanları zarara soktuğunuz sürece biraz zor bulunur. Umarım yakın zaman da bulursunuz.

@Ensar Lafım sizinle ilgili değildi Ensar hocam başka bir durum oldu. Çok şükür buldum temizinden bende bir takım 

Başlıktan da görüldüğü gibi artık acil aramıyorum bir kaç şey yaşadım satıcılar tarafından herneyse :)

Forum dışında madrid jant falan almaktan vazgeçtim artık buradan bir madrid jant çıkana kadar bekleyeceğim herkese saygılar beklemeye devam  :)  
Sonunda bir takım bende buldum araca takıldığında o resimleri de atacağım inşallah :)

IMG_20180512_145856.jpg

• Beğen
Tepkiler: Nfk

Geri
Üst Alt