İsmail Bölükbaşı
Yeni Üye
Herkese selamlar uzun zamandır heves edip sonunda aldığım piyasa değeri 80 bin civarı hatasız 2015 golf7 aracımla kaza yaptım kusur tamamen karşıda sinyal vermeden yol hakkı benimken kafadan girdi hasar büyük tampon,kaput,sol ön çamurluk,far,radyatör,klima ekipmanları gibi parçalar değişecek. Kaskom var fakat herkese anlatamadığım veya istediğim cevabı alamadığım 2 önemli soru var 1.aracımı servisemi götürmeliyim ki eğer servise götürürsem bahsettiğim ekipmanlar 20 bin civarı fazla yada eksik hasar kaydı çıkacak fakat serviste tamamen gönül rahatlıyla orjinal parçalar takılacak hasar kaydımı şişirirlermi daha fazla. 2.yıllardır güvendiğim işinin ehli ustama bırakıp 8-10 bin hasar kaydı bazı parçalar yan sanayi ürünü olacak şekildemi bitirmeliyim. Değer kaybını alırken servis veya ustamın yapmasında bir fark olurmu bunumu gözetmeliyim yada satarken az hasar kayıtlı olması benim için daha büyük avantajmı olacak herkes ayrı birşey söylüyor bu işten anlayan bana yardımcı olacak akıl verecek birine ihtiyacım var çok kararsızım yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.