Seramik mi şeffaf kaplama mı ?

Emre0629

Üye
İsim
Emre
Herkeze merhabalar kısmet olursa yeni hir araç alıyorum ve alır almaz başına kötü bir hadise gelmeden taş çizik vs gibi bir hadise. seramik kaplama mı yaptırmalıyım yoksa aracı tamponlar çamurluklar ve kaputunu şeffaf kaplama ile kaplatmalımıyım. Bu arada araç rengi beyaz . Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olup yönlendirirse sevinirim. 

Ben aracımı aldıktan sonra tümünü şeffaf kaplatmıştım çok memnun kaldım. Kafam rahat etti. Piyasadaki seramik kaplama yapıyoruz diyen yerlerin çoğu doğru dürüst iş yapmıyor. Ayrıca taş sekmesine ne kadar dayanacağı da soru işareti. Bence 3m, oracle tarzı bir markayı güzel işçilikle kaplayan bir yere ön tarafı kaplatın derim.

@Emre0629 Ben 4 sene önce protac bostancıya kaplatmıştım, fiyatı değişmiştir bunca zamanda. Kaplattırırsanız eğer aracı, yıkartırken şeffaf film olduğunu yıkamacılara söylemeniz gerekir. Zira basınçlı suyu yakından tutmamaları gerekiyor.

@Populous34 4 yıl olmuş ve hala memnunsunuz mademki bende orayla bir görüşeyim fiyatları bütçeyi asmayacaksa oradan yaptırabilirim. ziebart a ve sonax a  sordum çok yüksek fiyat söylediler ora ile bir görüşeyim. teşekkür ederim ilgin için 

@Emre0629 Ben golfümü geçen kasımda sattım ama satana kadar da memnundum. Bir çok olayda aracın boyasını korudu şeffaf film. Benim yaptırdığım oracledı 3mden daha ucuz ama gayet güzeldi. Protacın fiyatlarıda çok düşük değildir ama zieabart veya sonaxdan uygun olabilir. Sonaxı bilmiyorum ama zieabarthın hem işçiliği iyi değil hem kullandıkları film. Bu arada hiç önemli değil, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt