Meriç Mavisu
Üye
- İsim
- Meriç Mavisu
Merhaba, Bugun Youtube'da gördüğüm videoların gazına gelip Izmir Bornova 3. sanayi sitesinde bir plasti dip dükkanından plasti dip aldım Kutuya 50TL verdim internette 42 lirayada vardı ama kargo ücreti ile 50tl yi geçiyordu bende gidip almayı tercih ettim
Çok muazzam bir detay değil ama ince ince ugrasınca sonucu görünce insan çok beğeniyor araca farklı bir hava kattığını düşünüyorum
dün Led sis taktım led sis ve amerikan park ile çok uyumlu gitti
not: Fotoğraf kalitesi düşük olabilir silindiler ama Instagramda storyede atmıstım 2 3 fotograf onları indirebildim
------------------------------------------------------
İlk olarak gazeteye delik açıp bant ile maskeledim ilk katmanı çok ince attım ardından normal sıkarak 5 kat boyadım
AMA sökerken armadaki plasti dip ile gazetedeki birbirine yapıştı armayı soydu ama altından soydugu için ellemedim, arma içini soyarken bütün logoyu söktü bende tamamen çıkardım hepsini
Logoyu tornavida yardımıyla söktüm aynı şekildr katmanları attım
Tamamen kuruduktan sonra çok ince 2 tane daha katman sıktım bu armaya kumlu gibi görüntü verdi çok hoş oldu
Kalan fotoğraflar aşşağıda
Buda sıcaktan bunalmış ben
Çok muazzam bir detay değil ama ince ince ugrasınca sonucu görünce insan çok beğeniyor araca farklı bir hava kattığını düşünüyorum
dün Led sis taktım led sis ve amerikan park ile çok uyumlu gitti
not: Fotoğraf kalitesi düşük olabilir silindiler ama Instagramda storyede atmıstım 2 3 fotograf onları indirebildim
------------------------------------------------------
İlk olarak gazeteye delik açıp bant ile maskeledim ilk katmanı çok ince attım ardından normal sıkarak 5 kat boyadım
AMA sökerken armadaki plasti dip ile gazetedeki birbirine yapıştı armayı soydu ama altından soydugu için ellemedim, arma içini soyarken bütün logoyu söktü bende tamamen çıkardım hepsini
Logoyu tornavida yardımıyla söktüm aynı şekildr katmanları attım
Tamamen kuruduktan sonra çok ince 2 tane daha katman sıktım bu armaya kumlu gibi görüntü verdi çok hoş oldu
Kalan fotoğraflar aşşağıda
Buda sıcaktan bunalmış ben
Moderatör tarafında düzenlendi: