sıfır aracın tavanında boya kabarcıkları

Ares1905

Üye
arkadaşlar merhaba aracımı alalı 6 ay oldu ama ben daha yeni farkediyorum aracın tavanında sol şerit diyeyim size orada bildiiğin ufacık ufacık boya kabarmış gibi fotoğrafları yollayacağım. bagaj iç kısmımda da sanki amatörce boyanmış gibi diğer arkadaşların golflerine baktım hiç böyle değil. bir arkadaşım 1.0 tsilarda bir partide almanyada dolu vurmuş tekrar boyanmış türkiyeye gömdermişler 5 -6 bin tane kadar dedi acaba böyle bir şey var mı? benim ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.IMG_4429.JPGIMG_4422.JPGIMG_4423.JPGIMG_4428.JPG

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhtemelen arkadaşınızın dediği gibi bir afetten dolayı boyanmış olabilir. Zira ülkemizde buna benzer bir şaibeli araç satışı yaşanıyor, kimi farkediyor kimi farketmiyor bile. Artık sıfır araç alırken bile özellikle boya ekspertizi yaptırmak gerekiyor. Aracınızı Doğuş Oto’ya bildirseniz bile yıllarca uğraşacağınız gibi muhtemelen sonuca da ulaşamayacaksınız. 

arkadaşlar merhaba aracımı alalı 6 ay oldu ama ben daha yeni farkediyorum aracın tavanında sol şerit diyeyim size orada bildiiğin ufacık ufacık boya kabarmış gibi fotoğrafları yollayacağım. bagaj iç kısmımda da sanki amatörce boyanmış gibi diğer arkadaşların golflerine baktım hiç böyle değil. bir arkadaşım 1.0 tsilarda bir partide almanyada dolu vurmuş tekrar boyanmış türkiyeye gömdermişler 5 -6 bin tane kadar dedi acaba böyle bir şey var mı? benim ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim./monthly_2018_05/IMG_4429.thumb.JPG.de59794413c9b1bc67c8be733fca0fc5.JPG/monthly_2018_05/IMG_4422.thumb.JPG.de936d0c325e8db415f36e592da9acc7.JPG/monthly_2018_05/IMG_4423.thumb.JPG.85fa3b8a54210359d375f58ccf16c591.JPG/monthly_2018_05/IMG_4428.thumb.JPG.39e7587569a5f47788e17e69cb4fe92d.JPG

1. fotodaki tavan fotosunda gözükmüyor burada ama dikkatli bakınca ufacık kabarcıklar var pütürlü ön tarafa kadar

Muhtemelen arkadaşınızın dediği gibi bir afetten dolayı boyanmış olabilir. Zira ülkemizde buna benzer bir şaibeli araç satışı yaşanıyor, kimi farkediyor kimi farketmiyor bile. Artık sıfır araç alırken bile özellikle boya ekspertizi yaptırmak gerekiyor. Aracınızı Doğuş Oto’ya bildirseniz bile yıllarca uğraşacağınız gibi muhtemelen sonuca da ulaşamayacaksınız. 
yazıktır günahtır ya böyle şey olur mu ben kredi çektim bu arabayı almak için kolay ödenmiyor gider 2. el alırdım bu nasıl bir şey ya herkes çakal olmuş

Aracınızda boya kusuru aşikar gözüküyor sanki bozulmadan dolayı tadilat yapılırken boya tabancasına fazla basınç vermeden dolayı hava kabarcıkları yapmış gibi iş hayatımda buna benzer durumlarla karşılaştım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Doğusa gidin baktirin mutlaka. Bakalim ne diyecekler. Dolu yiyen araçlar duzeltilip satıldı. 

aldığım bayiye götürmeden önce acaba bir expertiz raporu mu alsam bayağı açık bir şekilde sıkıntı var

@Ares1905 Bu konuda tam bilgim yok ama muhtemelen siz ekspertiz yaptırıp gitseniz bile onlar kendi ekspertizlerine sokacaktır. Siz yine de sağlam bir ekspertize sokun ortaya delil sunabilmek adına.

Expertiz yaptırıp boya mikronuna baktırımanızda fayda var yakın bir tanıdığım 0 aldığı passatını satarken alacak kişi ekspertiz yaptırıyor aracın sol kapısı boyalı çıktı bayiye başvurduğunda yurt dışında  araca boya onarımı yapılmış   (bayininde haberi yolmuş fabrika ile yazışmalar yapılınca ortaya çıktı) ve bunun normal olduğunu söylediler ve bi fark para alamadı ama siZin durumunuz farklı çünkü boya kusuru oluşmuş  bayi ile iletişime geçin ve kabul etmeyin

Expertiz yaptırıp boya mikronuna baktırın yakın bir tanıdığım 0 aldığı passatını satarken azalacak kişi ekspertiz yaptırıyor aracın sol kapısı boyalı çıktı bayiye başvurduğunda yurt dışında  araca boya onarımı yapılmış  (bayinizde haberi yolmuş fabrika ile yazışmalar yapılınca ortaya çıktı) ve bunun normal olduğunu söylediler ve bi fark para alamadı ama siZin durumunuz farklı çünkü boya kusuru oluşmuş  bayide kabul etmeyin
inanılmaz sinirliyim haftaya cumaya kadar işimden dolayı aldığım bayiye gidemem asla kabul etmem bu ne ya sanki sanayide boyanmış amatörce. böyle şey mi olur bi ton para veriyoruz

904c5ed1bbd8f3d3d4ad8cee51a92ec0.jpg

148922a6e53fab8a1e952b2dc0edd015.jpg

Hocam buralarimi söylüyorsunuz hata olarak ?

904c5ed1bbd8f3d3d4ad8cee51a92ec0.jpg

148922a6e53fab8a1e952b2dc0edd015.jpg

Hocam buralarimi söylüyorsunuz hata olarak ?

bagaj içi falan problem değil tavanda o işratlediğiniz yerde başlıyor ön camın oraya kadar boyada kabarcıklar var pütür pütür diğer sağ tarafta yok

@Ares1905 hocam aracınız şantiye türü boya yapılan bir nokta da kaldı mı hiç ? 

Geri
Üst Alt