Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim golf 7 2012 aracım var comfortline park sensörüm sanırım orjinal değil görsel desteği Yok kodlamak için vag de 10-park asist bölümü de yok nasıl bir çözüm uygulayabiliriz görsel destek olmasını istiyorum
Hocam kod ile mümkün değil.Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim golf 7 2012 aracım var comfortline park sensörüm sanırım orjinal değil görsel desteği Yok kodlamak için vag de 10-park asist bölümü de yok nasıl bir çözüm uygulayabiliriz görsel destek olmasını istiyorum
Modül sensör seti ve kablo tesisatı.[mention=2]yusuf[/mention] peki modül mü almalıyım ve hangi modülleri almalıyım sizce ?
Ayrıca tampon daki delikler de sorun olacaktır. Onun yerine kamera düşünün derimTamamdır araştıracağım bir link varmı peki ?
Hocam sensör için çok daha fazla Kablo çekiliyor. Kamera ve medya cihazı daha az maliyetli.Kamera için tesisat kafamı karıştırıyor forumda gördüm uygulamasını ama röle çekmek gerekiyor yazmış arkadaşımız açıkçası elektrikçiye aracı kurcalatmak istemiyorum rölesiz olsa yapıcam