Mustafacerit
Yeni Üye
- İsim
- Mustafa CERİT
Herkese merhaba . Comfortline aracıma u led ve led stop almayı dusunuyorum . Tecrubelerınızden yararlanmak ısterım . Tesekkurler
Stopun cok bi önemi yok bence farlarımız daha önemli o yüzden far orjinal olsa daha iyi olmaz mı?Ön farı replika stop orjinal öneririm hocam.
Dıştan güzel görünsün diye yapılıyorsa replika daha mantıklı tabi f/p açısından.Stopun cok bi önemi yok bence farlarımız daha önemli o yüzden far orjinal olsa daha iyi olmaz mı?
Replika ön far ile orjinal arasında 3-4 bin tl fark var ve orjinali düzgün yapacak usta az.Stopun cok bi önemi yok bence farlarımız daha önemli o yüzden far orjinal olsa daha iyi olmaz mı?
Bende sızınle aynı dusuncedeyım fakat Kayserideyim ben burda bu işi yapacak kişi neredeyse yok sayılır .ınternet uzerınden yaptıgım arastırmalardada bir suru u led ve bır o kadar da farklı fıyat karsıma cıktı . Hangısını alacagıma karar veremedımÖn farı replika stop orjinal öneririm hocam.
Hocam o afl çalışma gorselide golf u led adaptif farların calisma prensibi , ali hocam paylaşmıştı bende ornek olarak attim[mention=3153]forjust1day[/mention] Yok, [emoji4] hani şu verdiğin linkteki afl far çalışma görseli var ya onu kastettim. [emoji4]
Led stop 2.el çıkma bulabilirsiniz 1000-1300 TL aralığında. Sıfır isterseniz servislerde montaj dahil fiyat 1500-2000 TL aralığında değişiyor.Herkese merhaba . Comfortline aracıma u led ve led stop almayı dusunuyorum . Tecrubelerınızden yararlanmak ısterım . Tesekkurler
Valla stopları kafama takmıyorum ama u led secımı yapmak bır haylı zor . Nedenı ıse o kadar cok cesıtlı urun ve fıyatlaması var kı ınsanın aklına her turlu soru ısaretı gelıyor . Kalıte fiyat anlamında uygun olan bır satıcı varmı tanıdıgınız . TesekkurlerLed stop 2.el çıkma bulabilirsiniz 1000-1300 TL aralığında. Sıfır isterseniz servislerde montaj dahil fiyat 1500-2000 TL aralığında değişiyor.
Uled ise İstanbul'da sağlam satıcılar mevcut, sipariş verip montajını da satın aldığınız yerden yönlendirmesini rica edebilirsiniz. Tanıdığı ustalar vs. olabilir.