Led far ve stop alınacak

Mustafacerit

Yeni Üye
İsim
Mustafa CERİT
Herkese merhaba . Comfortline aracıma u led ve led stop almayı dusunuyorum . Tecrubelerınızden yararlanmak ısterım . Tesekkurler 

Stopun cok bi önemi yok bence farlarımız daha önemli o yüzden far orjinal olsa daha iyi olmaz mı? 
Dıştan güzel görünsün diye yapılıyorsa replika daha mantıklı tabi f/p açısından.

Ama performans olarak replika ile orijinali karşılaştırmak dahi olmaz. :)

Ön farı replika stop orjinal öneririm hocam.
Bende sızınle aynı dusuncedeyım fakat Kayserideyim ben burda bu işi yapacak kişi neredeyse yok sayılır .ınternet uzerınden yaptıgım arastırmalardada bir suru u led ve bır o kadar da farklı fıyat karsıma cıktı . Hangısını alacagıma karar veremedım

Bende led stop almayı düşünüyorum. Replika ile orjinal arasında az bir fiyat farkı var ama çıkma orjinal stop arıyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?

@forjust1day Görseldeki araç galiba Opel Astra afl farlar. Galiba Opel’in nadir olarak güzel yaptığı şeylerden birisi. 

Avatarım mı ? Golf 7 hocam araç tek u led farlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@forjust1day Yok,  :)  hani şu verdiğin linkteki afl far çalışma görseli var ya onu kastettim.  :)

[mention=3153]forjust1day[/mention] Yok, [emoji4] hani şu verdiğin linkteki afl far çalışma görseli var ya onu kastettim. [emoji4]
Hocam o afl çalışma gorselide golf u led adaptif farların calisma prensibi , ali hocam paylaşmıştı bende ornek olarak attim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhaba . Comfortline aracıma u led ve led stop almayı dusunuyorum . Tecrubelerınızden yararlanmak ısterım . Tesekkurler 
Led stop 2.el çıkma bulabilirsiniz 1000-1300 TL aralığında. Sıfır isterseniz servislerde montaj dahil fiyat 1500-2000 TL aralığında değişiyor.

Uled ise İstanbul'da sağlam satıcılar mevcut, sipariş verip montajını da satın aldığınız yerden yönlendirmesini rica edebilirsiniz. Tanıdığı ustalar vs. olabilir.

Led stop 2.el çıkma bulabilirsiniz 1000-1300 TL aralığında. Sıfır isterseniz servislerde montaj dahil fiyat 1500-2000 TL aralığında değişiyor.

Uled ise İstanbul'da sağlam satıcılar mevcut, sipariş verip montajını da satın aldığınız yerden yönlendirmesini rica edebilirsiniz. Tanıdığı ustalar vs. olabilir.
Valla stopları kafama takmıyorum ama u led secımı yapmak bır haylı zor . Nedenı ıse o kadar cok cesıtlı urun ve fıyatlaması var kı ınsanın aklına her turlu soru ısaretı gelıyor . Kalıte fiyat anlamında uygun olan bır satıcı varmı tanıdıgınız . Tesekkurler

Geri
Üst Alt