Gazeteci63
Üye
Merhaba arkadaşlar...
Aranıza yeni katıldım...
Makyajlı 2016 model A3 1.6 TDİ STRONİC Sedan'dan, Golf 1.6 TDİ 7.5'a geçiş yaptım...
Aracımı 9 bin km de aldım....
2 gündür kullanıyorum. İki sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim..
Aracımın motor devri rolantideyken 1.000'de çalışıyor sürekli...
Ayrıca, aracımı Oto Exper'de almadan önce kontrol ettirdim...
Fiat bayisi idi...Orada kontrol eden arkadaş, araç çalışırken yağ çubuğunu çıkardı yerinden, bir de yağ kapağını açtı, biraz fazla buhar üflüyor, yağla ilgili olabilir dedi...
Hatta video da çektim...Oradaki başka bir arkadaşta VW'lerin hepsi böyle dedi...Ayrıca yol bilgisayarındaki alttaki küçük trim göstergesi her aracı çalıştırıp kapattığımda sıfırlanıyor. Her yakıt aldıktan sonra normalde sıfırlarım ki ne kadar yol yaptığımı bileyim...
Değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Selamlar...
Aranıza yeni katıldım...
Makyajlı 2016 model A3 1.6 TDİ STRONİC Sedan'dan, Golf 1.6 TDİ 7.5'a geçiş yaptım...
Aracımı 9 bin km de aldım....
2 gündür kullanıyorum. İki sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim..
Aracımın motor devri rolantideyken 1.000'de çalışıyor sürekli...
Ayrıca, aracımı Oto Exper'de almadan önce kontrol ettirdim...
Fiat bayisi idi...Orada kontrol eden arkadaş, araç çalışırken yağ çubuğunu çıkardı yerinden, bir de yağ kapağını açtı, biraz fazla buhar üflüyor, yağla ilgili olabilir dedi...
Hatta video da çektim...Oradaki başka bir arkadaşta VW'lerin hepsi böyle dedi...Ayrıca yol bilgisayarındaki alttaki küçük trim göstergesi her aracı çalıştırıp kapattığımda sıfırlanıyor. Her yakıt aldıktan sonra normalde sıfırlarım ki ne kadar yol yaptığımı bileyim...
Değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Selamlar...
Moderatör tarafında düzenlendi: