Blackjoke
Üye
- İsim
- Çağrı
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar aracıma bir süre önce çift u led dönüşüm yaptım. Farları satın aldığım arkadaş h7 ampul kullanılıyor dedi ve ben de buna dayanarak h7 xenon kit aldım fakat farlar d2s çıktı ve biz de h7 ampule törpüleme yaparak yuvaya oturttuk fakat sanıyorum ki milimetrik kayma var ve bu sebeple farın odak noktası aşağıda bir noktaya fazla ışıtıyor ve iz yapıyor.
belki tam fark edilmiyor olabilir ama ışık huzmesi orada birikiyor ben de bu sebep ile kullandığım balastlara h7 den d2s e çevirici kablo aldım ve d2s ampul alacağım fakat arada kaldığım konu 35w ampul mü takayım yoksa 85 w mı daha önce 85w kullanıp kararma sorunu yaşamış bir kaç kişi olmuş ama ben sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.
belki tam fark edilmiyor olabilir ama ışık huzmesi orada birikiyor ben de bu sebep ile kullandığım balastlara h7 den d2s e çevirici kablo aldım ve d2s ampul alacağım fakat arada kaldığım konu 35w ampul mü takayım yoksa 85 w mı daha önce 85w kullanıp kararma sorunu yaşamış bir kaç kişi olmuş ama ben sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.