Cam değişim

sarayutku

Üye
İsim
utku
İyi gunler bu sabah arabaya bindigimde ön camda catlak olduğunu fark ettim . Boydan boya yayilmis ilk çıkış yeri silecegin hemen alti birsey carpmis gibi duruyor. Aracim kapali otoparkta duruyor . Bir gün oncede biryerden geldim biraz müziğin sesi acikti birazda hizlı geldim .  Acaba otabanda birsey mi carpti duymadim ama arabadan inerken camda çatlak yoktu. Diyelim ki otobanda taş carpti otoparkta araba durarken o catlak ilerler mi kendiliğinden. Aracimda kasko var ve yilda birkerede cam değiştirme hakkim varmış. Bu değişen cam aracamin tramerinde hasar olarak mi gozukecek birde yetkili servisten başka biryerde sizce degistireyim mi .

Öncelikle geçmiş olsun, kafaya takılacak bir durum yok.

Kaskodan yıllık 1 kere cam değiştirme hakkınız var. Anlaşmalı yetkili servislere giderek halledebilirsiniz. Yetkili servis dışında dışarda yaptırmanızı tavsiye etmem orjinal cam olsun. Ben değiştirmiştim sıkıntı olmadı. Tramer'de Cam Değişimi olarak çıkar. Çıkmasıda önemsizdir. Sonuçta aracı satacağınız kişi öncamın yetkili serviste değiştini bilmesi daha iyidir. Öncam değişen arabayıda almayacak adam gidip araba almasın. Takmayın trameri. Kaskoya boşa para ödemiyorsunuz. :)

İyi gunler bu sabah arabaya bindigimde ön camda catlak olduğunu fark ettim . Boydan boya yayilmis ilk çıkış yeri silecegin hemen alti birsey carpmis gibi duruyor. Aracim kapali otoparkta duruyor . Bir gün oncede biryerden geldim biraz müziğin sesi acikti birazda hizlı geldim .  Acaba otabanda birsey mi carpti duymadim ama arabadan inerken camda çatlak yoktu. Diyelim ki otobanda taş carpti otoparkta araba durarken o catlak ilerler mi kendiliğinden. Aracimda kasko var ve yilda birkerede cam değiştirme hakkim varmış. Bu değişen cam aracamin tramerinde hasar olarak mi gozukecek birde yetkili servisten başka biryerde sizce degistireyim mi .
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Büyük bir sıkıntı değil ön camın çatlaması. Kaskodan gönül rahatlığıyla değişim yaptırabilirsiniz. Ancak yetkili servis dahi olsa tavanla camın birleşim noktasında çok acemice işçilik yapabiliyorlar. Bu konuda servisi kesinlikle uyarın ve kesinlikle temiz eldiven ile montaj yapmalarını talep edin. Tavanda leke bırakabiliyorlar. İyi forumlar dilerim. 

@Voodoo hocam peki benim tatil planimda vardi bu çatlak anlamsiz bir anda cikti karsima ben bu camla uzun yola gidebilirmiyim catlak görüşümü hiç engellemiyor. Ama yolda mesela 120 ile giderken bir anda tuzla buz olurmu bir sıkıntı yasarmiyim.

Geri
Üst Alt