Ahmet Tokmak
Üye
Arkadaşlar yeni üyeyim konuyu yanlış yere de açmış olabilirim özür dilerim. Ben eski bir golf kullanıcısıyım 2015 te sıfır aldığım gözüm gibi baktığım 1.6 tdi comfort aracımı geçen yıl ev almak için sattım. Daha sonra uykusuz geceler pişmanlıklar vs) İnsan sevgilisinden nası severek ayrılırsa öyle bir duygu işte. Neyse bu 1 yılda borçlarımı bitirdim ve araba bakmaya başladım. TAbiki bu sefer yine gözüm golfte tek farkla eski aracımda olmayan şeyleri denemeyi istiyorum. Öncelikle highlineden kesinlikle şaşmıcam, eski aracım manueldi ama tüm şikayetlere rağmen yine de riske girip dsg şanzumanını deneyeceğim. Tek arada kaldığım konu motor. Yine 1.6 dizel mi yoksa 1.4 tsi 125 veya 150 mi bilemiyorum. Tsi motora çok yabancıyım hakkında hiçbirşey bilmiyorum ne yazık ki. Önceki aracım dizel olduğu için dizel alayım diyordum ama fiyatlar çok yüksek tsi hakkında da fikirlerinizi almak isterim. Asıl soruma gelelim. Malum siteden ilanlara bakıyorum sıfırı 170 180 olan araçların 2017 model 0 km si 145 146 civarı fiyattan satılıyor. 2. el 3bin 5 bin de bile o donanımdaki ilanların 150 lerde gezdiğini görünce sıfırının 145 civarı olması cazip olduğu kadar şüphe de uyandırıyor. Malum sonuçta galerici Sizin fikriniz nedir bu tip araçlar hakkında gözü kapalı alınabilir mi?