2014 golf7 midline plus 80.000 Km almalı mıyım?

Orcun1963

Yeni Üye
İsim
Orçun
Başlıkta bahsettiğim golf araca 71.500 değer bictiler. Kesinlikle hasar kaydı yok 5 parça lokal boya mevcut ve rengi siyah. 

Ramazan Bayramı'nın 1. Gecesi 2016 model Clio icon full paket aracım 40 km hızla giderken pert oldu. Ve yeni aracımı golf olarak belirledim.  Sizce doğru bir karar almış mıyım.  Acil yorumlarınız çok önemli yarın noterde alicam arabayı ona göre .. 

Comfortline yokmu hic ? Eger bulabilirseniz mutlaka en az comfort alin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@forjust1day  arabada park sensörü geri görüş kamerasi, direksiyon üzerinde 0 fonksiyon, hız sabitleyici vs hicbirsey yok.. çevremde 2018 Clio alacağına en boş golfu al diyor.bu da benim kafamı çok karistiriyor

O fiyatlara comfortline bulunabilir sanıyorum midline cidden çok boş kalıo golf ruhunu yansıtamıo eğer bütçeniz yeterliyse comfortline bakın yoksa farklı bi araca yönelin derim seat leon gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[mention=3153]forjust1day[/mention]  arabada park sensörü geri görüş kamerasi, direksiyon üzerinde 0 fonksiyon, hız sabitleyici vs hicbirsey yok.. çevremde 2018 Clio alacağına en boş golfu al diyor.bu da benim kafamı çok karistiriyor
Golf güzel araba ona şüphemiz yok ancak belli bir sure sonra bicok sey gözünuze batmaya başlayabilir bu sebeple en azindan comfort bakin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Orcun1963 orcun bey öncelikle geçmiş olsun cliodan sonra golf ün midline bile binseniz bariz konfor ve güvenlik farkını hissedersiniz ancak bütceniz de uygunsa golf7 comfortline tercih etmenizi öneririm. Clionun kazalı fotosu var mı 40 km nasıl pert oldu merak ettim gerçekten.

Değerli Hocam;

öncelikle Geçmiş olsun Eski aracınızın pert olması vesilesiyle Golf Düşünüyor olmanız Golf te Güvenlik Önlemleri standart olduğu için Clio ile kıyaslamak çok yanlış olur. Bu açıdan baktığınızda Midline Golf elbette çok avantajlı olacaktır. Lakin bütçeniz el veriyorsa Daha donanımlı Golf  comfort yada hıghline araç tavsiye ederim. önceki aracınızın icon opsiyonlu yani donanımlı bir araç olduğundan sanırım Midline golf donanımı size hayli yetersiz gelebilir. Bütçe imkanlarında hareket etmek zorunda kalacaksanız Golf 7 değilde Golf 6 Temiz ve donanımlı Golf almanızı da tavsiye ederim.Golf 6 Highline Güzel bir seçenek neden olmasın. Yada şartları biraz daha zorlayarak Comfortline golf 7 de olabilir. Her şey Gönlünüzce olsun iyi forumlar.

Geri
Üst Alt