Arka silecek fiskiye

yahya123

Üye
İsim
Yahya
Selamlar herkese 2017 higline golf 7,5 aracimizin bugun farkettigimiz bir sorunu var ön cam silecek suyunu actigimda silecekler calistiginda arka silecek fiskiyesinden su akiyor sebebi ne olabilir yarin servise gidecegim simdiden herkese cok tesekkurler ayrica

Arac 14 binde suana kadar hic boyle birseyle karsilasmadim

Saygilar..
e3adc823445e9779cefff012ee4b3c93.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahya bey merhaba,

Ben de ilk defa sizden duydum. Daha önce karşılaşmadım hiç. Belki yazılımsal olabilir

Kronik sorun hocam o ama makyajlı kasalarda hatta 2015 den sonra düzelmişti diye biliyorum. Aracın garantisi varsa servis arka silecek motorunun olduğu yere valf takıyor bildiğim kadarıyla sorun düzeliyor. garanti yoksa 150 -200 lira gibi bişey istiyorlar. 

Aracım 2016 Eylül çıkışlı. Aynı sorun bende de var.

Tesekkurler hocam benim aracin garantisi var gecen hafta bakimdan cikti oncesinde bu yoktu yarin gidip sokecem cigerlerini

Suan an itibariyle servisteyim ilgileniceklerini soylediler tekrar yazacagim herhangi bi aksiyon olursa...

Arkadaslar tekrardan merhaba arac ile ilgilenen teknik servis personeli sorunun silecek fiskiye motorundan oldugunu soyledi ve deneme amacli farkli bir silecek fiskiye motoru takti arac servis bakimli ve garantili oldugu icin ucretsiz degistireceklerini ilettiler hala bekliyorum sökulen parcanin resmini assagiya birakiyorum herkese iyi forumlar
d56f18d8fe3f5a7aed8516d8b3dd76ec.jpg
d54ed385e7453320214a3b1916511060.jpg

Kronik sorun hocam o ama makyajlı kasalarda hatta 2015 den sonra düzelmişti diye biliyorum. Aracın garantisi varsa servis arka silecek motorunun olduğu yere valf takıyor bildiğim kadarıyla sorun düzeliyor. garanti yoksa 150 -200 lira gibi bişey istiyorlar. 
Hocam bu arada arka silecege giden su ve ön sileceklere giden su tek motordan sönüyor kendim bizzat inceledim servisin altini üstüne getirdik 10cm ucunlugunda 3,5 cm genisliginde ufacik akvaryum su motoru gibi acayip bir cihaz bu... forumdaki diger aradaslarin basina gelirse eger sevisi sikistirmalarini tavsiye ederim

ef85f9b360280bc710ac945cdb2871f5.jpg

Sorun cözdü arladaslar pompa yenisi ile degistirildi eski söküleni istedim vermiyorlar bilginize.

Bu modelde genel bir sorun bu sanırım. Adamlar sürekli bir yerini eksik yapıyorlar.

Bu modelde genel bir sorun bu sanırım. Adamlar sürekli bir yerini eksik yapıyorlar.
Hocam modelde sorun yok aslinda sorun yasaklari zaman modeli ayni modelle degistirmiyor wolksvagen yeni bir parca uretip V1.2 yapiyor tabiri caizse..

2016 kasim bnm arac daha baslamadi ama kronik herhalde

Geri
Üst Alt