Motor soğukken ilk çalıştırmada biraz sesli çalışır. Ama bir süre sonra normale dönmesi lazım. Bu ses bana fazla geldi.Redline dedi:Merhaba Arkadaşlar 1.4 highline aracımın rölantide motordan gelen ses normal mi acaba ?
Dün akşam misafriliğe gitmiştim (1 saatlik yol ) park yapıyordum dışarı çıktım böyle çalışıyordu servise gitsem miyusuf dedi:Motor soğukken ilk çalıştırmada biraz sesli çalışır. Ama bir süre sonra normale dönmesi lazım. Bu ses bana fazla geldi.Merhaba Arkadaşlar 1.4 highline aracımın rölantide motordan gelen ses normal mi acaba ?
Acele etmeyin hocam. Biraz daha uzun süre dinleyin 2-3 dk kadar. Azalma oluyor mu seste bakın. Bir de biz video çekelim. Karşılaştıralım.Redline dedi:Dün akşam misafriliğe gitmiştim (1 saatlik yol ) park yapıyordum dışarı çıktım böyle çalışıyordu servise gitsem miMotor soğukken ilk çalıştırmada biraz sesli çalışır. Ama bir süre sonra normale dönmesi lazım. Bu ses bana fazla geldi.Merhaba Arkadaşlar 1.4 highline aracımın rölantide motordan gelen ses normal mi acaba ?
?
Hocam diğer videoları da izlediyseniz sorun yok bence. Akşam benimkini de dinlerim tekrar yazarım. Kaput kapalıyken ses duymuyorsanız sorun yoktur. Canınızı sıkmayın boşa.Redline dedi:
Bunu da duymak isteriz Video bekliyoruz.the_dr dedi:aracı ilk çalıştırdıgımda lıkır lıkır su sesi geliyor sonra duruyor , bu normal mi peki neyin nesidir