bbs jant diyorum.
Merhabalar arkadaşlar aşşagıdakı görseldeki janttan arıyorum
İsmini cismini fiyatını bilen varmıdır?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2018 model Golf R icin opsiyonla alınırMerhabalar arkadaşlar aşşagıdakı görseldeki janttan arıyorum
İsmini cismini fiyatını bilen varmıdır?
Hocam GOP tarafinda ikamet ediyorum bende bu jantci tam olarak nerede kaliyor GOP hastanesinin ÇAprazinda bi yer gördüm orasimidir acaba...Bu gün şansa denk geldi sormadım ama bu janttı replikadır tahminen G.O.P. Bereçteki lastikçide vardı eğer İstanbulda iseniz uğrayıp görüşün derim aracınız ile de gelebilirsiniz metro ile de hemen durağın dibinde bu lastikçi yıllardır olan bi firma.
Berece çıkın bereç meydanda AVM var onun solunda kalıyor Bayrampaşa tarafında ana yol üzerinde (eski edirne asfaltı) görmemeniz imkansız zaten büyük bi lastikçi çünkü 20+ yıldır oradalar benim bildiğim en az. İDEAL Makina yazan binada.Hocam GOP tarafinda ikamet ediyorum bende bu jantci tam olarak nerede kaliyor GOP hastanesinin ÇAprazinda bi yer gördüm orasimidir acaba...
Tamamdir hocam bakacagim tesekkur ederim.Berece çıkın bereç meydanda AVM var onun solunda kalıyor Bayrampaşa tarafında ana yol üzerinde (eski edirne asfaltı) görmemeniz imkansız zaten büyük bi lastikçi çünkü 20+ yıldır oradalar benim bildiğim en az. İDEAL Makina yazan binada.
/monthly_2018_08/1352992224_Adsz.thumb.jpg.ddf2804418b6cdbc980d0a851154d2a1.jpg