Detaylı iç temizlik

İsim
İbrahim Başkurt
Herkese merhabalar geçenler de sonaxın koltuk temizleyicisini alıp uygulamıştım baya da faydalı oldu yalnız ön koltukların alt kısımları baya kirlendi bir türlü temizleyemiyorum koltukları yerinden çıkarıp sağlam bir temizlik yapmaya niyetim var ama bir sorunla karşılaşır mıyım veya bi sıkıntı yaşayan oldu mu hiç??

Herkese merhabalar geçenler de sonaxın koltuk temizleyicisini alıp uygulamıştım baya da faydalı oldu yalnız ön koltukların alt kısımları baya kirlendi bir türlü temizleyemiyorum koltukları yerinden çıkarıp sağlam bir temizlik yapmaya niyetim var ama bir sorunla karşılaşır mıyım veya bi sıkıntı yaşayan oldu mu hiç??

Koltukların altında jel bir kısım vardır. Bu kısım basınca duyarlı bir malzemedir. Keskın kenarlı malzemelerden korunmalıdır 

Fişi sökülünce kontak açılırsa hava yastıgi arıza ışığı yakar ve odis kablosu olmadan sondüremezsiniz 

@silvershadow nasıl yani hocam? Basınca duyarlı malzeme nr işr yarıyor? Bu süreçte nasıl bir yol izlemem gerekiyor ki?
Basınca duyarlı jel koltuğa bir yolcu oturduğunda yolcu hava yastığının be kemerinin otomatik olarak aktive olmasını sağlar. Bu arada oldukça da pahalıdır aman dikkat.

Koltuğun oturulan kısmı keskin bir aletle temizlenmeye çalışmamalı veya söküp takarken dikkatli davranmalı

Hocam ben iç temizlik için alkol oranı yüksek temizleyici önermiyorum. Malum iz bırakma şansı çok yüksek oluyor.

Geri
Üst Alt