Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçen ay 0 km golf comfortline aldım aracın koltuk döşemeleri bej renkli 2 tane çocuğum var koltuklar çok çabuk kirleniyor tavsiye edebileceğiniz koltuk kılıfı koltuk örtüsü tarzi bi şeyler var mı acaba
Benimde bu konuda tavsiyeye ihtiyacim var arabam bej ve 2 canavar sahibiyim, koltuk kikifi yerine koltuk atleti daha partik ve zarif durur diye dusunuorum ama halen keyfimce bisey bulamadim kullanicilarin yorumlarini bekliyorux
Bende sifir almistim.İlk başlarda düşündüm kilif taksammi etsemmi.Canim kizim hatta ayaklariyla surte surte gidiyordum.Kendisi çok mutluydu yaptığındanOndan sonra naylon koltuk arkası kilif aldım tabi canım kizim onuda paramparça ettiSonra dedim ki bizimlemi yasayacak kirlensin temizleriz.Bej döşemenin tadini cikartmak varken hem güvenlik açısından kilifta çok riskli takmiyorum hiçbir şey dedim kirlenmek güzeldir