S Solid_snake Yeni Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 29 Tepkime puanı 3 İsim Emre 20 Ağu 2018 #2 İyi geceler arkadaslar, Aracimi park ettigimde farkettim ki auto hold tusumda catlak var ve iç aydinlatma isigini sizdiriyor. Garanti kapsamina girer mi sizce?
İyi geceler arkadaslar, Aracimi park ettigimde farkettim ki auto hold tusumda catlak var ve iç aydinlatma isigini sizdiriyor. Garanti kapsamina girer mi sizce?
S silvershadow Emekli Katılım 6 May 2015 Mesajlar 8,996 Tepkime puanı 1,340 İsim Murat İNCİ 20 Ağu 2018 #3 Solid_snake dedi: İyi geceler arkadaslar, Aracimi park ettigimde farkettim ki auto hold tusumda catlak var ve iç aydinlatma isigini sizdiriyor. Garanti kapsamina girer mi sizce? Ekli dosyayı görüntüle 16757 Genişletmek için tıkla ... Evet Hocam Değiştirirler Degistirmezlerse genel müdürlüklerine bir maile bakar.
Solid_snake dedi: İyi geceler arkadaslar, Aracimi park ettigimde farkettim ki auto hold tusumda catlak var ve iç aydinlatma isigini sizdiriyor. Garanti kapsamina girer mi sizce? Ekli dosyayı görüntüle 16757 Genişletmek için tıkla ... Evet Hocam Değiştirirler Degistirmezlerse genel müdürlüklerine bir maile bakar.
KS KS S Solid_snake Yeni Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 29 Tepkime puanı 3 İsim Emre 20 Ağu 2018 #4 @silvershadow tesekkurler hocam bayram öncesi moral oldu. Çatlak içerden gibi soyulma var sanirim
S silvershadow Emekli Katılım 6 May 2015 Mesajlar 8,996 Tepkime puanı 1,340 İsim Murat İNCİ 20 Ağu 2018 #5 Hill Holder ı kıskanırsan sonu bu olur.. :000043-medium: