Mustafa Özen
Yeni Üye
- İsim
- Mistik
öncelikle herkese sevgiler selamlar. geçen gün bakım yaptırdım. bakım esnasında lastiklerinde yerlerini değiştirdim. fakat öndeki lastikleri arkaya taktırınca birşey farkettim.
sağ arkadaki lastiğim yırtılmış ve yanak sınırından acılmaya devam ediyor. patlama riski var diye brıdgestone bayiisine gittim. şu an aracım 2014 golf7 üzerindeki lastikleri orjinal olduğu
için turanza er300. bayii bu lastiklerin uretilmediğini söyledi. ne yapabiliriz diye sordum. aynı aks oldugu için sıkıntı yok arkaya 2 tane turanza T001 takarsak daha iyi verim alırınız dediler.
şu an ki lastiklerim brıdgestone turanza ER300 225/45R17 91W
arkaya takacağım yeni lastik brıdgestone turanza T001 225/45R17 94W XL
sizce sıkıntı yaşarmıyım. en azından alacağım lastikler yanak destekli ve yol tutuşu harika bir lastik. görüşlerinize ihtiyacım var
şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
sağ arkadaki lastiğim yırtılmış ve yanak sınırından acılmaya devam ediyor. patlama riski var diye brıdgestone bayiisine gittim. şu an aracım 2014 golf7 üzerindeki lastikleri orjinal olduğu
için turanza er300. bayii bu lastiklerin uretilmediğini söyledi. ne yapabiliriz diye sordum. aynı aks oldugu için sıkıntı yok arkaya 2 tane turanza T001 takarsak daha iyi verim alırınız dediler.
şu an ki lastiklerim brıdgestone turanza ER300 225/45R17 91W
arkaya takacağım yeni lastik brıdgestone turanza T001 225/45R17 94W XL
sizce sıkıntı yaşarmıyım. en azından alacağım lastikler yanak destekli ve yol tutuşu harika bir lastik. görüşlerinize ihtiyacım var
şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım.