yeni aldığım arabada klima sorunu

mozturk

Yeni Üye
İsim
mustafa
aracımı yaklaşık 20 gün önce aldım klima çok az hava üflüyordu polen filtresini değiştirdim sorun düzeldi ve uzun yola çıktım tatilin bitmesine bir gün kala klimayı soğuk konumuna getirdiğimde üflediği havayı soğutmadığını gördüm nedeni bilen başına böyle birşey gelen varmıdır?teşekkürler

@mozturk öncelikle aracınız hayırlı olsun klima açıkken soğuk havanın gelmemesi sadece fanın açık olmasından kaynaklanabilir, air conditioner AC açık olması gerekiyor. AC ışığı yanıyosa yine yeterli soğuk hava gelmiyorsa teknik bir sorun var demektir servisinize danışın hallederler.

@bf417 AC tuşu aktifken gelmiyor söylediğiniz gibi umarım çok masraf çıkaracak birşeyle karşılaşmam 

@mozturk öncelikle aracınız hayırlı olsun klima açıkken soğuk havanın gelmemesi sadece fanın açık olmasından kaynaklanabilir, air conditioner AC açık olması gerekiyor. AC ışığı yanıyosa yine yeterli soğuk hava gelmiyorsa teknik bir sorun var demektir servisinize danışın hallederler.

@mozturk araç kaç model? bu kadar kısa sürede arıza vermesi biraz tuhaf

Saçma olabilir, araç sıcakta olabilir mi? Siz klimayı açıyorsunuzdur ancak düğme sıcakta kalmış olabilir. Sıcaklık soğuk kısmında mı?

Saçma olabilir, araç sıcakta olabilir mi? Siz klimayı açıyorsunuzdur ancak düğme sıcakta kalmış olabilir. Sıcaklık soğuk kısmında mı?
evet tuş ayarlarıyla alakalı değildir hepsine baktım

En sık karşılaşılan arıza havalandırma sistemindeki sicak ve soğuk ile bolge ayari yapmanızı sağlayan damperlerin arızalanmazdır. Ustasına denk gelirseniz 10 dk da çözülür ancak servise götürürseniz en az 3 gün kalır ve tüm konsolun sökülmesi gerekir.

İstanbuldaysan servisten çıkma arkadaşları yönlendirebilirim sana

Geri
Üst Alt