2016 Polo DSG Sorun Çıkarma ihtimali

tolgamm

Yeni Üye
İsim
tolga
Arkadaşlar 2016 polo DSG almak üzereyim ancak son okuduklarım DSG'den soğuttu beni.

2016 polo  comfortline otomatik vites yerine 2017 polo comfortline manuel vitesli mi alayım ne dersiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@tolgamm valla bu forumda yazılanlar ve çevremdeki dsgli araç sahibi arkadaşlarımdan dolayı iyi ki manuel almışım diyorum. 2004 model fsi manuel golf aracımı satıp 2015 tdi manuel golf aldım. dsg çok güzel bir özellik ama sıfır alana ve garantisi olana. Benim dsg ne zaman elimde kalacak korkusuyla arabaya binmek istemiyosan manueli tavsiye ederim ne alırsan al  şimdiden hayırlı uğurlu olsun. 

Arkadaşlar 2016 polo DSG almak üzereyim ancak son okuduklarım DSG'den soğuttu beni.
2016 polo  comfortline otomatik vites yerine 2017 polo comfortline manuel vitesli mi alayım ne dersiniz?
Ben 2015 de sifir olarak aldim 2 yil sifir sorunla gezdim dolastim sorun olacagini düşünmüyorum yine de olasi sorunlar icin bi test surusu yapmaniz yeterli olacaktir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıcağınız araç servis bakımlıysa sorun çıkartsa bile iyi niyet garantisinden sorun çözüleceği için alabilirsiniz .

Merhaba, 2016 model 22.000 km Golf DSG aracımın şanzımanından, çok düşük viteste , 2.vitesten 1.viteste düşerken ses geliyor. Bu ses kısa süreli ve şıkırtı şeklinde. Tavsiyesi ve bilgisi olan var mı acaba?

Geri
Üst Alt