Furkan0189
Yeni Üye
- İsim
- Furkan
Öncelikle herkese merhabalar.27.04.2018 tarihinde 155000 TL Volkswagen Golf 1.6 Tdi dsg higline bir araç aldım.Aracı aldıktan sonra 2000 km den itibaren ön konsoldan derinden bir ses geldiğini fark ettim.Aracı aldığım yetkili bayinin servisine götürdüm aracı bırakmam gerektiğini söylediler bende elinizde ikame araç var mı diye sordum onlarda şuan olmadığını ama beni sıraya yazdıklarını söylediler.Araç 8000 km geldiğinde beni aradılar aracı bırakmam gerektiğini ikame araç ayarlandığını bildirdile.Aracı 17 Eylül 2018 de aracı yetkili servise bıraktım.Bugün beni saat 11 civarı aradılar ve aracın vites kutusundan bu sesin kaynaklandığını yaklaşık 11000 TL olan vites kutusunun onay verirsem garanti kapsamında değişeceğini söylediler bende biraz bekleyin düşünmem lazım dedim.Şimdi sizler soruyorum 5 aylık bir araçta nasıl oluyorda vites kutusu arızası olabiliyor dünyanın parasını verdik sonuçta ve bu aracın şuanki fiyatı 240000 TL.Bu vites kutusu problemi benim sorunum değil sonuçta ben yapmadım bunu.Vites kutusu değişirse bu servis kayıtlarına düşecek yarın aracı satarken değer kaybına neden olacak benim bunda ne suçum var.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sizlerden fikirlerinizi bekliyorum