Media ünitesinde saat ayarının bozulması

Kırcalı

Katılımcı Üye

İsim
Orhan
Merhaba arkadaşlar

Geçen otoparka gittiğimde aracın saatinin 2 saatten fazla geri kaldığı dikatimi çekti.

Media ünitesi gücünü aküden almıyor mu ? yada ne biliyim içinde küçük şarj olan bi pili yokmudur acep ?

Çok önemli olmasa da nedenini merak ettim açıkçası varmı daha önce bu tarz bişi ile karşılaşan yada biyerlerde şarjlı/şarjsız pil takılan yer varda ben mi bilmiyorum :D

Tamam saat ayarlamak basit bişi ama ileride sürekli yapmaya başlarsa sıkıntı olur (araç 2015 aralık çıkışlı, aküde sıkıtı yok, 3. bakımdan çıkalı 1-1.5 ay oldu daha)

@Kırcalı saat geri kalıyorsa büyük ihtimal kartın üstünde 20 32 pil vardır bilgisayarlardaki gibi ama nerde acaba 😀

@Kırcalı hocam otomatik saat ayarlamayı mı etkinleştirdiniz acaba  saati kendisi geri almış olabilir 😊

@Kırcalı hocam otomatik saat ayarlamayı mı etkinleştirdiniz acaba  saati kendisi geri almış olabilir 😊
Yok aktif değil, emin değildim bu gün baktım zaten 2 saatten fazla idi geri kalması.

Kimsenin başına gelmemiş sanıyorum bu olay.

Servise sormakta fayda var bu konuyu Hocam. Daha önce duymamıştım bu şekilde bir saat sorunu. Iyi Forumlar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt