Golf 7 dikiz aynalarındaki amerikan park

batuhanmeert

Yeni Üye
İsim
Batuhan
Merhabalar büyük Volkswagen ailesi. Aranıza bugün İstanbul / Ümraniyeden katılmış bulunmaktayım ve sizlere çözümünü bulamadığım bir soru soracağım. Aracım 2013 Golf 7 1.2 Tsi Midline Plus modeli. Aracımın gizli özelliklerini bundan 4,5 ay önce açtırdım. Ama malesef şu dikiz aynalarındaki sinyalleri amerikan park şeklinde bağlatamadım. Birçok yere sordum kimi olur ama arıza yakar, kimi gizli özellikle olmaz modül takmam gerekiyor tarzında şeyler söyledi biraz da zahmetli bir iş olduğundan kimse uğraşmak istemiyor sanırım. Bunu başarmış olan arkadaşlar varsa eğer onlardan yardım eli bekliyorum 😂

B9C649B2-CC4B-4D0C-803C-CD4F7E92349D.jpeg

Aramıza hoşgeldiniz hocam. Evet biraz zahmetli iş, direnç felan bağlıyorlar galiba. Bilen arkadaşlarımız da yanıt verecektir :)  Geçen gün bir Leon'da görmüştüm. Çirkin duruyor bence ama zevk meselesi tabiki :)  

@AhmetCakmak Hoşbulduk teşekkür ederiim. Golflerin aynasındaki sinyal ledleri çok kuvvetli ve uzunca bir led koymuşlar kafadan bakınca çok farklı duruyor ama dediğin gibi zevk meselesi tabiki 😀

Geri
Üst Alt