Golf 6 1.4 tsi

Fatpasa

Yeni Üye
İsim
Fuat
Selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum golf 6 1.4 tsi 122hp comfortline araca sahipim yani golf dünyasında yeniyim bilginize ihtiyacım var. Bu aracımı golf 7 1.6 tdı midiline plus la takas etmek istiyorum sizce fikriniz nedir

Merhaba, midline plusın içi pek memnun etmeyebilir comfortlinedan sonra. Yılda kaç km yapıyorsunuz? TSI motorlar dizeli aratmayacak kadar verimli aslında.

@Gokalp valla ist içinde aracı hiç kullanmıyorum diyebilirim sadece yazın memlekete gidiyorum yılda ortalama 5 bin kilometre anca yaparım oda şüpheli

Gayet güzel görünüyor güle güle kullanın, golf 7 almayı düşünürseniz, TSI motorlar sizin için daha mantıklı olur.

Sinopa gidiyorum senede 2 kere ve bu şartlarda 280 300 tl yakıyo 720 km yola bu yüzden dizel midiline plus düşünmüştüm

Gır gır gır dizel sesine hiç gerek yok hocam  :)

@Fatpasa yılda 5 bin km yapıyosunuz şehirlerarası da 40 krş tüketiminiz var 5 bin km için 10bin tl fazla para bağlamayın paranız varsa dizel alırım yılda da 15 bin km binerim gönül rahatlığıyla diyosanız olabilir ben öyle yaptım gayet de memnunum tsi da şehir içi 9 10 lt aşağısına düşemiyordum şimdi 6 lt tüketimim var, şimdiden hayırlı olsun.

@bf417 tşk ederim kardeş ama yani ist de hiç araç kullanmıyorum desem yeridir kapıda yatıyo 1 aydır anahtar vurmadım yazdan yaza biniyorum memlekete bu yüzden karar veremedim 

Geri
Üst Alt