Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum golf 6 1.4 tsi 122hp comfortline araca sahipim yani golf dünyasında yeniyim bilginize ihtiyacım var. Bu aracımı golf 7 1.6 tdı midiline plus la takas etmek istiyorum sizce fikriniz nedir
Merhaba, midline plusın içi pek memnun etmeyebilir comfortlinedan sonra. Yılda kaç km yapıyorsunuz? TSI motorlar dizeli aratmayacak kadar verimli aslında.
@Fatpasa yılda 5 bin km yapıyosunuz şehirlerarası da 40 krş tüketiminiz var 5 bin km için 10bin tl fazla para bağlamayın paranız varsa dizel alırım yılda da 15 bin km binerim gönül rahatlığıyla diyosanız olabilir ben öyle yaptım gayet de memnunum tsi da şehir içi 9 10 lt aşağısına düşemiyordum şimdi 6 lt tüketimim var, şimdiden hayırlı olsun.
@bf417 tşk ederim kardeş ama yani ist de hiç araç kullanmıyorum desem yeridir kapıda yatıyo 1 aydır anahtar vurmadım yazdan yaza biniyorum memlekete bu yüzden karar veremedim