İşin içinden cıkamadım bi türlü difüzör yardımı

yusufacs

Katılımcı Üye

İsim
Yusuf
Arkadaşlar merabalar herkese hayırlı forumlar öncelikle şimdi araçıma bi difüzör alıp takmak istiyorum fakat R- Line şeklinde 

image.png

Arka Tarafa Bu şekilde 4 Adet Egzoz takıcağım fakat olay burda kopuyor bu egzozları takabilmek için R-LİNE ARKA TAMPON ALMAM GEREKİYORMUŞ Sahibinden.com Üzerinden 

1EqyDb.jpg

Bu Şekilde bi tampon buldum fakat fiyatı 1.100 tl ve satıcının söylediği şey şu bu tamponda tek cıkış var 1.100 tl fiyatı var boyasız tabi eğer cift cıkış isterseniz 2.000 tl dedi anlamadığım nokta şu tek cıkış cift cıkış muhabbeti nedir araya 1000 tl bi fark nerden giriyor cözemedim üstelik boyasız bi tampon boyasına 500 tl gibi bi rakam aldım egzoz uçlarıda 500 tl dedi cift olarak

ŞİMDİ TAMPON 1.100 + 500 TL BOYA + 500 TL EGZOZ : 2.100 TL

CİFT CIKIŞ 2.000 TL + 500 TL BOYA + 500 EGZOZ : 3000 TL YAPIYOR SIRF ŞU 4 EGZOZU TAKICAM DİYE 

BUNU KESTİRMEDEN DAHA UYGUN MALİYETLİ NASIL HALLEDEBİLİRİM Bu tamponda bendeki tamponda olmayıpta bunda olan nedir  sonuçta iki tamponada bakıyorum hiç bi fark yok tamponlarda 150 TL N11 Sahibindende Difözür satılıyor onu alıp takıp 500 tl egzoz uçlarını alıp bu şekilde bi görüntü alamazmıyım sırf arkaya 4 egzoz gelicek diye 3000 tl vermek istemiyorum 

Hocam orijinal temponunuza GTI difüzörünü direkt uygulayabilirsiniz ama RLİNE olmuyor diye biliyorum bende. 

Ayrıca bendeki Rline’ın soldan çift çıkışı var ancak sağdan çıkış isteyenler için de sağdaki yeri belli, çizgiye göre kesiliyor sadece. Güncel tampon fiyatı nedir bilmiyorum ama çift çıkışla tek çıkışın arasında o kadar fark oluşturacak birşey yok. Orada bir yanlış anlaşılma olabilir. 

Geri
Üst Alt