Dsg sorunum

IlgazRafi

Üye
İsim
Ilgaz Rafi
İyi günler arkadaşlar, 2016 model 1.4tsi dsg 125ps golf sahibiyim. Aracımda 1 haftadır hissettiğim 1.vitesten 2.vitese geçerken hissettiğim bir titreme vardı. Bende zaten bir hafa sonra bakıma gideceğim diye bakımın gelmesini bekledim. Bugün aracımı 2.yıl bakımına götürdüm bu arada aracımın 18.binde olduğunu söylemek istiyorum  ve bakımda kavramanın değişmesi gerektiğini söylediler. Tamam dedim ve ücreti sorduğumda danışman parçanın %70 i işçiliğin %100ü karşılanıyor dedi ve kabul etmedim pazartesi günü doğuş oto ile görüşüp bana dönecekler. Aracımın garantisi dün bitmiş sizce nasıl bir yol izlemeliyim. En azından işçiliğin %70 parçanın tamamı karşılanıyor diye biliyordum ben. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 

İyi günler arkadaşlar, 2016 model 1.4tsi dsg 125ps golf sahibiyim. Aracımda 1 haftadır hissettiğim 1.vitesten 2.vitese geçerken hissettiğim bir titreme vardı. Bende zaten bir hafa sonra bakıma gideceğim diye bakımın gelmesini bekledim. Bugün aracımı 2.yıl bakımına götürdüm bu arada aracımın 18.binde olduğunu söylemek istiyorum  ve bakımda kavramanın değişmesi gerektiğini söylediler. Tamam dedim ve ücreti sorduğumda danışman parçanın %70 i işçiliğin %100ü karşılanıyor dedi ve kabul etmedim pazartesi günü doğuş oto ile görüşüp bana dönecekler. Aracımın garantisi dün bitmiş sizce nasıl bir yol izlemeliyim. En azından işçiliğin %70 parçanın tamamı karşılanıyor diye biliyordum ben. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 
Aracın arıza verdiği gün garanti önemlidir. Hafızaya sorunun başlama vakti yansır. 5 kuruş ödemeyin.  Herşeyi karşılamak zorundalar.

Aracın arıza verdiği gün garanti önemlidir. Hafızaya sorunun başlama vakti yansır. 5 kuruş ödemeyin.  Herşeyi karşılamak zorundalar.
Gelip bizim sorunu gördüğümüz gün garanti bitmişti derlerse karşılarına nasıl bir argümanla çıkacağımı bilmiyorum hocam. Birde hafızaya sorunun başlama tarihi yansır derken ne demek istediniz. Aracımın sorunu kaydettiği bir sistem var mı? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gelip bizim sorunu gördüğümüz gün garanti bitmişti derlerse karşılarına nasıl bir argümanla çıkacağımı bilmiyorum hocam. Birde hafızaya sorunun başlama tarihi yansır derken ne demek istediniz. Aracımın sorunu kaydettiği bir sistem var mı? 
Evet hocam araç bütün arızaları beyine kayıt eder 

@yusuf onu biliyorum hocam ancak araç bir arıza vermedi ki. Ufak bir titreme vardı incelemelerini istedim teste çıkıp karar verdiler. 

bazı arızalar arıza ışığı yakmaz ve cihaz bağlandığında tespit edilir.

Öncelikle geçmiş olsun Hocam. Değişimi ücretsiz yaptırmaya gayret edin. Bu arada nedir 1.2 günlük garanti geçmiş olması falan diyin Değişmez Kanun mu bu. Şöyle örnek vereyim benim başka bir aracımda buna benzer bişey yaşamıştım Dinamometre arızalanmıştı ve garantisi bitmişti ve servis ile iletişim kuramadım pazar gunu idi. Bende endişelendim 2 günden dolayı garantiye girmezse diye... sonra bana verilen yenir şu du; Hocam öyle 3.5 Gün bir hafta garanti süresinden pek etkilenmez biz değişim yapacağız Garantiden diyerek yüreğime su serptiler. Bu konuda biraz iyi ilişkiler kurun ve servislerden d3stek isteyin. Ülkemizde ölüm hariç her şeye çare bulunur Burası Türkiye unutmayın saygıdeğer hocam.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt