Mk7.5 makyajlı kasada önce bluemotion yazısı kaldırıldı., bir müddet sonra yaklaşık 1 sene sonra tsi ve tdi yazıları kaldırıldıMerhaba arkadaşlar yeni bir golf tutkunu olarak bir sorum olacak. Golf 7.5 ile bagaj kapağında tsi veya tdi yazısı görmüyorum.sebebini bilen varmı.
Hocam küçük gibi görünsede satılan toplam rakamda cok ciddi maliyet yapar. İsofix kapakları gibi@ahmet306 bu kadar göz önünde olan bir parçada maliyet hesabı yapacaklarını sanmıyorum. Maliyet kısıtlaması daha az dikkat çeken bölümlerde oluyor, mesela koltuk altı çekmecesi veya torpido gözü kilidi gibi.
Benim aracta tsi logosu, aku kilifi ve koltuk alti cekmeceyi calmislar, fakat isofix kapaklari vardi. Hatta cocuk koltugu takmak icin cikarmistim.Hocam küçük gibi görünsede satılan toplam rakamda cok ciddi maliyet yapar. İsofix kapakları gibi
2013 den bu yana sağda tek taraflı geliyor bagaj ampulüBenim aracta tsi logosu, aku kilifi ve koltuk alti cekmeceyi calmislar, fakat isofix kapaklari vardi. Hatta cocuk koltugu takmak icin cikarmistim.
Merak ettigim bir nokta var, bagajda eskidende mi tek tarafta bi tane ampul vardi, yoksa onu da mi yeni calmislar?
teşekkür ederim cevabınız için. orayı en kısa sürede iyi aydınlatan led ampülle değişmem lazım. şuan aydınlatması çok kötü.2013 den bu yana sağda tek taraflı geliyor bagaj ampulü
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi