Golf 7 gti difüzör

Wanquis

Yeni Üye
İsim
Emre
Selam arkadaşlar. Difüzör satın aldım görselde çok güzeldi fakat elime geçtiğinde böyle ilginç dandik bir ürünle karşılaştım.. Piano black boyattığımda güzel olur mu acaba? Biraz fikre ihtiyacım var lütfen yardımcı olun.. Birde bir çıkış için daha kestiricem difüzörü kırılma ihtimali falan var mı? Malzemesi abs imiş..

775DE54D-83D8-44B5-8ABE-6902D1D26679.jpeg

Hocam bunu 1 yıldır kullanıyorum.Tek çıkış olarak bi bunu bulabildiğim için istemeyerekte olsa almıştım. Araca takınca okadar da kötü durmadı. 

Çoğu tuningcilerin sattığı ucuz ve abs plastik olan, f/p ürününü almışsınız hocam. İş görecektir görünüm olarak. Kırılma olacağını sanmam, çoğu egzoscu orayı eriterek kesiyor egzosun tam oturması için.

Şuan başka bir topicte gördüm pendikte fashion car daha kaliyeli difüzör satıyormuş. Onun fiyatını araştırıyorum. Bunu kesinlikle iade edicem. Gerçekten çok kalitesizmiş. İnanamadım görünce  :D

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Eğer yaptırırsam atıcam mutlaka fotoğrafını kendi aracımında ☺️

Arkadaşlar taktırdım pendik fashion car’da çok memnunum. Diğer ürünüde geri iade ettim. Malzeme kalitesi harika. Cidden tavsiye ederim. Gti difüzör alıcaksanız başka yere bakmayın:)

Bu arada merak edenlere sağ egzoz aktif değil. Fotoğraflarını ekliyorum nerden bağlı olduğuna. Sadece vida ile bağlı olduğundan kolayca çıkartılabiliyor  

741A8519-E75C-4743-8604-806607BD68C3.jpeg

D709C15C-0CDC-49C1-A3F3-4B97E965CD3E.jpeg

AD35ED04-946A-4A44-BAED-ED952B41799C.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Egsoz uclari biraz asagida ve kucuk olmamis mi ? ben Q7 nin uzerindeki uclari aldim, o cukurun icini tam doldurdu ve tok bir goruntu oldu (telefonda gorsel olmadigi icin ekleyemedim)

Gule gule kullanin bu arada cift cikis bence golfun en onemli eksigi ;)

Teşekkürler. Sormaa.. öyle bir hata yaptım aceleci davranıp biraz ufak uç almışım. Büyükler kesinlikle daha iyi giderdi. Biraz kullanıp sonrasında değiştirmeyi düşünüyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt