Arkadaşlar merabalar herkese hayırlı forumlar kazasız belasız günler diliyorum evet geçenlerde sonax ın cilalı şampuanını almıştım 35 tl civarına dolar tabi düşüktü şuan 50 tl civarında satıyorlar 500ML di 2-3 Ay götürdü beni ara ara yıkadım ama açıkcası cok köpürmedi köpürmüyordur 3-4 kapat atarsanız ancak öyle köpürüyordu güzel bi parlaklık hissiyatı veriyordu ama bitti tabi şuan sizlere şunu sormak istiyorum tekrar 50 tl bi şampuan almama gerek varmı açıkcası şuan MEGUİARS ULTIMATE WASH&WAX KÖPÜKLÜ BOYA KOR. ŞAMPUAN 17748 1.4 lt Almayı düşünüyorum birde bunu denemek istiyorum
SONAXIN BU ŞAMPUANINI KUNLLANDIM COK KÖPÜRMÜYOR SÖYLİYEYİM 3-4 KAPAKTA ANCAK KÖPÜRÜYOR AMA PARLAKLIK HİSSİYATI FENA DEĞİL
Yada bunun mor bi şişesi var 1.89 Litre Oda 100 TL civarında bunları almaya gerek varmı yoksa 20 TL GOJO CİLALI YIKAMA ŞAMPUANIDA Var odamı iş görür sizce
]
Bide bu var 15 TL Civarında
SONAXIN BU ŞAMPUANINI KUNLLANDIM COK KÖPÜRMÜYOR SÖYLİYEYİM 3-4 KAPAKTA ANCAK KÖPÜRÜYOR AMA PARLAKLIK HİSSİYATI FENA DEĞİL
Yada bunun mor bi şişesi var 1.89 Litre Oda 100 TL civarında bunları almaya gerek varmı yoksa 20 TL GOJO CİLALI YIKAMA ŞAMPUANIDA Var odamı iş görür sizce
]
Bide bu var 15 TL Civarında
Moderatör tarafında düzenlendi: