Muhammed
Üye
- İsim
- Muhammed
5 yıl sonra özelliği kaybolmaya başlar. Bence 5 yıl ideal.Sifir aracta dis derinligi ile ilgili bir sıkıntı yoksa kac sene degismeden idare eder diye sorsam
Böyle ufak kesiklerden hiç bişey olmaz., yeter ki hava kaçmasına neden olucak derin kesikler olmasın., kentsel dönüşümde olan sokak aralarındaki binalardan ve küçük-büyük inşaat alanlarından geçmemeye çalışınSizce lastikler deki bu küçük yarıklar neye işaret daha 30 bin kullanıldı en fazla nasıl yorumlarsınız,değişim gerekir mi?
Diş durumları da görüldüğü üzere
Lastikler hankook Ventus s1 evo2
Üretim tarihleri 31/16
Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 17479
Ekli dosyayı görüntüle 17478
Fazla km yapmamış bir lastikte olsa 5 yıl sonra çatlamalar vs. özelliğini kaybetmeye başlarSifir aracta dis derinligi ile ilgili bir sıkıntı yoksa kac sene degismeden idare eder diye sorsam
bence 5 yıl olarak belirlemek yanlış olur sanırım,kullanım ve yol durumları bu sürede değişkenlik fazlasıyla olabilir diye düşünüyorum.5 yıl sonra özelliği kaybolmaya başlar. Bence 5 yıl ideal.
Bu formattaki yarıklar, üzerinden geçtiğimiz sivri ve cisimlerden, araç durduğu yerde tam manevrada lastik altında kalan çakıl taşlarından kaynaklanır. Lastikleriniz de hankook sert bir hamura sahip bazı sertlikleri ve keskinlikleri yumuşatamıyor. Bu formattaki kesiklerin derinlikleri diş dibi mesafesinden aşşağıda değilse önemli değildir.Sizce lastikler deki bu küçük yarıklar neye işaret daha 30 bin kullanıldı en fazla nasıl yorumlarsınız,değişim gerekir mi?
Diş durumları da görüldüğü üzere
Lastikler hankook Ventus s1 evo2
Üretim tarihleri 31/16
Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 17479
Ekli dosyayı görüntüle 17478