vahitcan
Üye
- İsim
- Vahitcan
Herkese merhabalar. Arkadaşlar kaskomu uzun zamandır Unico'dan yapıyorum. 1-2 ay önce kadar aracın bir kaç yerinde oluşan ufak tefek göçükler nedenli mini onarım ihtiyacım için autokinge gittim. Bana 600 lira fiyat farkı çıkardılar. Tabi yaptıramadım ve çıktım. Geçenlerde Ankara Şaşmaz sanayisinde bu işi yapan bir yere uğradım autokinge 3 yerdeki hasar için gitmiştim onun uzerine camurlukta da oluşan göçük dahil hepsine pazarlık dahi yapmadan 150 liraversen yeter dedi usta. Yani bu yetkili servisler ve buna benzer firmalar müşterileri neden yolunacak kaz olarak görüyor. Aynı sorun yetkili servis 4. Yıl bakımı içinde geçerli! Yani dolar 7 lirayı buldu diye bakımı golf 1.6 TDI bakım fiyatını 1450 liraya çektiler dolar şu anda 5 liraya yaklaştı ama yetkili servisin bakım fiyatı hala aynı. Yazık günah böyle serbest piyasa ekonomisi mi olur dışarıda kapsamlı özel servisler dahi 700 lira istiyor bu firmalarda castrol yağ, orijinal parça kullanıyor vergi veriyor işçi çalıştırıyor ama bizim yetkili servisler Ali kıran Fuat başkesen hesabı bildiğini okuyor. Maalesef zengini koruyan bir sistem mevcut. Neyse gece gece işin kötü tarafı araç DSG diye zorunlu servise gitmek. Yani bu yetkili servislerin tutumu ve özellikle DSG arızalanma olayı paran için yanında duran ve seni heran terkedecek çok güzel bir kadın ile evli olmaya benziyor s=alsaa 8|