Benzin fiyatları düşüyor...oley oley oley

An itibariyle 6.46 Gördüm tüm benzilerde hayırlı olsun artık olması gerekendi ama inşallah yine zam yemez artık dizelle benzin arasında cok bi fark kalmadı   :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hani marketler  önce bindirim yapar üstüne %50 + %25 indirim diye müşteri çekmeye çalışır. Bizim akaryakıt mevzusu da aynı onun gibi . 2 kuruş indirim var diye zevke gelmeyin... o benzinin litresi 2.xx TL olmadıktan sonra 6.46 olmuş 7.00 olmuş bir anlamı yok...

Bundan uzun yıllar önce 20 yıl vardır benzin litresi 1 doların altındaydı.Abilerimiz vardı derlerdi bu benzini dolarla eşitlicekler diye.Şimdi geldiğimiz durum benzin dolardan 1 küsür tl daha yüksek.Bugünkü bulunduğumuz bu rezil durumda benzin en çok 4.5 tl olması gerek.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani marketler  önce bindirim yapar üstüne %50 + %25 indirim diye müşteri çekmeye çalışır. Bizim akaryakıt mevzusu da aynı onun gibi . 2 kuruş indirim var diye zevke gelmeyin... o benzinin litresi 2.xx TL olmadıktan sonra 6.46 olmuş 7.00 olmuş bir anlamı yok...
Bunlarda iyinin kötüsü işte napalım idare etmeye calışıyoruz :)

Artık benzinde dieselde farketmiyor desenize hayırlı olsun inşallah zam olmaz😊

@bf417 @bf417avrupada benzin fazlalığı oluşmuş..yakın gelecekte benzinli  golf ve elektrikli golf ekonomik olacaktır

@Eniskaraca ilk önce 1.5 tsi satsınlar sonra 2023 gibi hybrid 2025 e anca e golf yaygınlaşır

1.5 tsi ile 1.4 tsi arasında tüketim olarak öyle amam aman bir fark olduğunu zannetmiyorum.

Motorin e 13 kuruş indirim gelmiş.. ;)

Akdeniz ülkelerinde mazot benzinden %16 pahalı
Bizde de aynı olması gerekir aslen ancak!
Ülkemizde
Benzin için 2,77₺ ÖTV
Mazot için 2,17₺ ÖTV Litre başı
Bu nedenle türkiyede daha yeni eşitlenebildi üç aşağı beş yukarı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu geceden itibaren 16 kuruş daha indirim bekleniyor benzine 

Geri