Arkadaşlar öncelikle ben yıllarca golf hayali kurmuş biri olarak sonunda 2014 1.2 tsi golf alabilmiş bir kardeşinizim önceden konu açmıştım değerli üye sakinleri yardımcı olmaya çalıştı fakat açtığım konuyu bulamadim üyeliğim yeni affınıza sığınarak tekrar derdimi paylaşmak istiyorum...1. Viteste giderken durmam gerekti yavaşladım sonra ışık yeşil oldu yaza bastım hızım düşük oldu için gaz yemedi 400 devir civarlarında tekleme ye başladı buraya kadar normal debriyaj a bastım devir göstergesi normalde hemen 600 700 e çıkıp sabitler ama ne istop etti nede rolanti normale döndü aynı şekilde kaldı 300 600 bandında titreye titreye çalıştı gaza dokundum normal e döndü araba sesli çalıyor hiç ses gelmeyen araba şahin de ki uğultu sesi geliyor içeriye hava soğuk sesli çalışması normal biri maf sensörü temizlet dedi ki oksijen sensörü olabilir biri gaz kelebegi temizlet dedi buji demişlerdi değişti dahada arttı demekki buji den bobinden değil aracım devir saatı inip çıkarken titreme oluyor 2 gündür sesli çalışıyor çalıştığını bile anlamıyorum devir saatine bakiyordum bunların hepsi 2 hatada oldu yarın servise gideceğim fakat inceleme yapılınca bişey cikmamis tı pc de muhtemel yine çıkmayacak sizce neden olabilir enjektorlere baktıricam maf sensörü ne ve boğaz kelebeğin e servis temizlik yapmıyor mus degistiriyormus gaz kelebegi çok pahalı isim içinden çıkamadım