Hocam bu konuda size tek tavsiyem bilindik orjinal ürünler almanız. Aksi taktırdı sigorta atmasına sebep oluyor. Ayrica telefonunuza zarar veriyor. Şayet telefonunuz iOS ise apple store dan satın alabilirsiniz. Fiyatlar yüksek gelebilir ama değer. Markaların kendi cihazlarınız almanızı tavsiye ederim hocam.DrMobile dedi:USB Araç Çakmaklık Şarj Cihazı önerileriniz?
Malum bu haftasonu uzun yola çıkıyorum , marka model önerisi olan var mı ?
Note 4 kullanıyorum . Orj bakayımmcanerol dedi:Hocam bu konuda size tek tavsiyem bilindik orjinal ürünler almanız. Aksi taktırdı sigorta atmasına sebep oluyor. Ayrica telefonunuza zarar veriyor. Şayet telefonunuz iOS ise apple store dan satın alabilirsiniz. Fiyatlar yüksek gelebilir ama değer. Markaların kendi cihazlarınız almanızı tavsiye ederim hocam.USB Araç Çakmaklık Şarj Cihazı önerileriniz?
Samsung sitesinden bakın hocam kendilerinin tasarladığı yaptığı bir ürün varsa onu tercih edin. Ama belkin oldukça iyi bir marka ben kendi aracımda iki seneye yakın kullandım bir sıkıntı yasamadım.DrMobile dedi:Note 4 kullanıyorum . Orj bakayımHocam bu konuda size tek tavsiyem bilindik orjinal ürünler almanız. Aksi taktırdı sigorta atmasına sebep oluyor. Ayrica telefonunuza zarar veriyor. Şayet telefonunuz iOS ise apple store dan satın alabilirsiniz. Fiyatlar yüksek gelebilir ama değer. Markaların kendi cihazlarınız almanızı tavsiye ederim hocam.USB Araç Çakmaklık Şarj Cihazı önerileriniz?
Ama Belkin de iyi markadır , kafama yattı , araştırıyorum
Hocam şarj olur ordan yalnız teyp kapalıyken usb enerji gitmiyor ondan olmaz. Teyp sürekli acik olduğundan emin olun. Ama yinede şahsen araç kiti almak daha sağlıklı telefonun batarya omru icin.maniax dedi:telefonu usb'ye bağlayınca şarj olmuyor sanırım bi yandan? hiç denemedim de