Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar, aracima eibach sportline 5 cm yay taktirdim belki sizlere de faydasi olur diye paylaşmak istedim. öncesi, uygulama, ve sonrasi ile. yaklasik 5 bin km’dir kullaniyorum. sorulariniz olursa yardimcı olabilirim.
@musiqzz hocam yakışıklı olmuş :'( 5'lik yay taktığın halde ön tekerde baya mesafe var hocam,bu sizin için bir avantajmıdır? bende 'lik yay taktım ve ön takım neredeyse sıfıra kadar indi. Bence bir tık daha düşük olsa görüntü açısından süper olur diye düşünüyorum.
@armando valla bende çok şaşırdım daha düşük olmasini beklerdim hatta şöyle söyleyebilirim arkadaşım h&r 3.5 kullaniyor h&r in 3.5 u eibachin 5 inden daha cok dusuruyor. ama kullanim acisindan gayet iyi suan bu haliyle bile bazen surtuyorum
@armando valla bende çok şaşırdım daha düşük olmasini beklerdim hatta şöyle söyleyebilirim arkadaşım h&r 3.5 kullaniyor h&r in 3.5 u eibachin 5 inden daha cok dusuruyor. ama kullanim acisindan gayet iyi suan bu haliyle bile bazen surtuyorum