Emin değilim fakat denemekten bişey kaybedilmez sanırımKonuyu canlandırayım, benim araçta sanırım 160 hız sınırı var.
Düz yolda ne kadar basarsam basayım 160ı geçmiyor, yokuş aşağı eğimli bir yolda deneyebildim 170lere çıkabildi, acaba bu hız sınırını yukarda bahsedildiği gibi kaldırmak mümkün olur mu?
Kablomun gelmesini bekliyorum, gelince bu ayarı kontrol edeceğim eğer 160 yazıyorsa ve değiştirmeye imkan veriyorsa test etmiş olacağım. Öncesinde deneyen var mı diye konuya yazmak istedim.Emin değilim fakat denemekten bişey kaybedilmez sanırım
Denemek çok isterdim fakat hem yorgunum hemde pcde vcds yüklü değil. Sitedeki yazılımlarda uçmuş sanırım. Obdeleven ile deneyeceğim ilk fırsattaKablomun gelmesini bekliyorum, gelince bu ayarı kontrol edeceğim eğer 160 yazıyorsa ve değiştirmeye imkan veriyorsa test etmiş olacağım. Öncesinde deneyen var mı diye konuya yazmak istedim.
Merhaba Hocam,Merhaba arkadaşlar. Benim aracımda 199 km/h hız sınırı var.
VCDS 17.1.3 ile aracın Engine - Adaptation kısmında Static Maximum Speed Limit gibi 4 satır var. Buradan hız limitini yükseltmemiz mümkünmü?
Ekli dosyayı görüntüle 18003Ekli dosyayı görüntüle 18002
VCDS ekranında çıkan hız limitleri alanı neyi kontrol ediyor acaba bilginiz var mı?Merhaba Hocam,
VCDS ile hız limitini kaldıramayız.
Vcds belkide yüzeysel olarak (yazılımsal diyelim) sınırlama getiriyor. Dediğiniz gibi belkide hız sınırlama olayı başka bir cihazla yapılıyor olabilir. Tabii. Dediğiniz gibi sorun mekanikselde olabilirBugun denedim, limit aktif degil aktif olsa bile 190 olaral ayarlanmisti. Benim arac ise 160i gecmiyor. Ya mekanik bir sorun var yada VCDS ile gorulemeyen bir yerde limit var bilemiyorum.
Limit kaldirma islemine 600-700₺ para istiyor yazilim firmalari, vcds ile halledilen birsey olsaydi coktan herhangi bir sitede anlatilirdi diye dusunuyorum. Bi umut acaba olur mu dedim ama olmadiVcds belkide yüzeysel olarak (yazılımsal diyelim) sınırlama getiriyor. Dediğiniz gibi belkide hız sınırlama olayı başka bir cihazla yapılıyor olabilir. Tabii. Dediğiniz gibi sorun mekanikselde olabilir
Sonradan limitör koyulduysa kaldırabilirimKonuyu canlandırayım, benim araçta sanırım 160 hız sınırı var.
Düz yolda ne kadar basarsam basayım 160ı geçmiyor, yokuş aşağı eğimli bir yolda deneyebildim 170lere çıkabildi, acaba bu hız sınırını yukarda bahsedildiği gibi kaldırmak mümkün olur mu?