O ozkancan Üye Katılım 16 Ara 2018 Mesajlar 43 Tepkime puanı 9 İsim Özkan 20 Ara 2018 #2 Merhabalar, Golf GTE nasıl sipariş verebiliriz? Yetkili satıcılar GTE siparişi veremiyoruz diyorlar...
Merhabalar, Golf GTE nasıl sipariş verebiliriz? Yetkili satıcılar GTE siparişi veremiyoruz diyorlar...
AhmetCakmak Yönetici Katılım 17 May 2017 Mesajlar 5,989 Tepkime puanı 8,876 Konum İstanbul İsim Ahmet Çakmak 20 Ara 2018 #3 Şuan için desteğini veremedikleri için muhtemelen getiremiyoruz demişler hocam. GTI veya R siparişi verebilirsiniz.
Şuan için desteğini veremedikleri için muhtemelen getiremiyoruz demişler hocam. GTI veya R siparişi verebilirsiniz.
yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,747 Konum İstanbul İsim Yusuf 20 Ara 2018 #4 ozkancan dedi: Merhabalar, Golf GTE nasıl sipariş verebiliriz? Yetkili satıcılar GTE siparişi veremiyoruz diyorlar... Genişletmek için tıkla ... Hocam büyük galeriler ithal edebilir özel olarak.
ozkancan dedi: Merhabalar, Golf GTE nasıl sipariş verebiliriz? Yetkili satıcılar GTE siparişi veremiyoruz diyorlar... Genişletmek için tıkla ... Hocam büyük galeriler ithal edebilir özel olarak.
bf417 Katılımcı Üye Katılım 3 Tem 2018 Mesajlar 1,987 Tepkime puanı 1,450 Konum eskişehir İsim sedat küçük 20 Ara 2018 #5 @ozkancan sanayi ticaret bakanlığının ithalat iznine tabi diye biliyorum. Ayrıca bu vergilerle gte 300bine çok da uygun değil.
@ozkancan sanayi ticaret bakanlığının ithalat iznine tabi diye biliyorum. Ayrıca bu vergilerle gte 300bine çok da uygun değil.
K Kaaan95.ky Katılımcı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 560 Tepkime puanı 378 Konum İzmir İsim Kaan 20 Ara 2018 #6 http://teslaturk.com/hibrit-otomobillere-otv-indirimi-geldi/ vergi yönünden dezavantajlı ama passat gte geldi bir ara, geçenlerde plaka numaraları art arda olan iki passat gte sahibinden’de satılmıştı.
http://teslaturk.com/hibrit-otomobillere-otv-indirimi-geldi/ vergi yönünden dezavantajlı ama passat gte geldi bir ara, geçenlerde plaka numaraları art arda olan iki passat gte sahibinden’de satılmıştı.
KS KS O ozkancan Üye Katılım 16 Ara 2018 Mesajlar 43 Tepkime puanı 9 İsim Özkan 21 Ara 2018 #7 Bir çok markanın artık hibrit araçları Türkiye de satılırken, Doğuş gurubu neden getirmiyor anlamadım. Toyota ve daha bir çok markanın hibrit araçları Türkiye de satılıyor.
Bir çok markanın artık hibrit araçları Türkiye de satılırken, Doğuş gurubu neden getirmiyor anlamadım. Toyota ve daha bir çok markanın hibrit araçları Türkiye de satılıyor.