@murateskiamalegend dedi:@muratesk
Hocam, günümüzde 500 tl nin bile büyük bir önemi varken (bana göre) arada azımsanmayacak bir rakam olduğuna göre alın Fr ı içinize sinerek kullanın derim, önceki mesajımda da belirttiğim gibi, ek bütçe bulamasaydım kesinlikle Fr alacaktım. Kafadan kopmayı açıklamaya çalışayım, benimki 122 lik olmasına rağmen turbo alt devirde devreye girdiği için 2 'ci viteste bile araç patiye kalkıyor (sakin kullanımda böyle birşey yok ama az devirli kullanıyım dersen kaçınılmaz) hele virajlı bir yerde yeni hareket etmiş ve hızlanmaya çalışırsanız araç viraj dışına doğru kendi kendine şerit değiştirebiliyor, bizzat yaşadığım için paylaşıyorum, 122 hp de böyle oluyorsa 140 hp te ne olur bilemiyorum, sanırım biraz dikkat etmek lazım.
Fr için tekrar konuyu toplayayım, tam bir f/p aracı olduğunu düşünüyorum ve bu benim kişisel görüşüm dür ki, boş bir golf yerine dolu bir Fr ı kesinlikle tercih ederim.
saygılarımla
@murateskmuratesk dedi:@kimi-emd Çok doğru para çok kıymetli , hele ki kolay para kazanılan bi mesleğiniz yoksa , bilemiorum hocam , ben herşeyi nakit ödeyen eski kafalı biri olarak yani tam bir ticaret adam ı. 80 bin i biriktirik gidip golf almayı artık gözüm yememeye başladı .keşke herkes gibi bende 4-5 sene bankadan golf için çektiğim borcu ödemeye çalışsaydım, keşke gırtlağa kadar borç içinde olupta aynı zamanda ailemin istekleri olsa çıldırsam ,ama o arada golf e binip herşeyi unutsam , böyle piyona black a dokununca hipnotize olsam falan ))) bidahaki konu başlığını şöyle atayım evet evet 3 bin liralık sunroof a para vermeden sahip olmak nadıl bi duygu , yada siz hala sunroof a paramı veriyosunuz ? İşte bunların hepsi cem yılmayız dediği gibi " içinde "
@murateskmuratesk dedi:Hocam estrafurullah , inceliğinize teşekkür edrim , ben yazımı ,genelde araba alma politikası için yazdım , şu anda türkiyenin içinde bulunduğu durumun nedenini açıkladım kısaca , az gelir çok gider hatta atasözü ile açıklayım ayağını yorganına göre uzatmama , severiz biz türkler bunu bmw nin 5 bin peşinle araba sattığı bi ülke burası ya eski kafa olmam benim suçum sanırım hala nakitle ile iş yapmak