Bu paylaştığınız Composition Media 'dır., Discover Media olan cihazlarda NAV tuşu bulunur., yani navigasyon vardır.Selamlar Arkadaşlar, 2018 mayıs ayı fabrika çıkışlı 1.4 TSI Highline da olan bu modeli Infotainment de karşılığını bulamadım. "DISCOVER MEDIA" mı yoksa "COMPOSITION MEDIA" mı. sitesinde bunlar var sadece.
Ekli dosyayı görüntüle 18407
Sitesinde aynısını bulamadım. dediğiniz gibi Discover Media da "APP" yerine "NAV" butonu bulunmakta. kafa karıştırdı.Bu paylaştığınız Composition Media 'dır., Discover Media olan cihazlarda NAV tuşu bulunur., yani navigasyon vardır.
Discover Media ile Discover Pro ayrı. kafa burada karışıyor işte....... bendekinin hangisi olduğunu bilmemek. Bendeki JPEG destekliyor ama sitesinde Composition Media da destek yok diyor.
Discover Media gibi ama navi yok JPEG gösteriyor. sd car okuyucu da 1 tane9.2 ekranlı olanı discover pro
bu benim highline dakinin aynısı composition media gördüğüm kadarıyla. ama benim parça no sonu 824b idi galiba.. emin olmamakla birlikte discover media da navigasyon var diye biliyorum ben.
Park edilmis arac uyarisi telefon ile alakali.Telefonun Bluetooth ile baglantisi kesildiğinde park edilmis arac uyarisi gelir ekranaDiscover Media ile Discover Pro ayrı. kafa burada karışıyor işte....... bendekinin hangisi olduğunu bilmemek. Bendeki JPEG destekliyor ama sitesinde Composition Media da destek yok diyor.
bu araştırmaya da nasıl başladığımı soracak olursanız 2015 passat ve 2016 Highline golf'de halen aldığım "PARK EDİLMİŞ ARAÇ" uyarısını yeni araçta alamıyor olmam.
Telefon da sıkıntı yok, diğer araç 2015 B8 Comfortline ve 2016 MK7 Highline onlarda aynı ayarlarda uyarıyı alıyorum.Park edilmis arac uyarisi telefon ile alakali.Telefonun Bluetooth ile baglantisi kesildiğinde park edilmis arac uyarisi gelir ekrana
Diğer araçlarda park edilmiş araç uyarısı da, işareti de oluyor, ama resmini paylaştığım cihazın olduğu araç 2018 Golf Highline'da park edilmiş araç işareti dahi olmuyor.@Culture33 hocam telefon navigasyonunda park edilmiş araç işareti oluyor mu?
sizin araçta park edilmiş araç bilgisini veriyor mu, herhalde bu problem sırf bende@Culture33 2017 model