- İsim
- Bayrak
hocam aynı sorun benim araçta da var ben sıfır aldım 2014 yılında yaklaşık 2 yıldır var servisle çok kez görüştüm sonuç alamadım.Arkadaşlar iki farımda kılcak çatlaklara benzeyen bu durumda, el sürünce pürüz yok, çatlakta yok, lakin yoğun şekilde kılcal çatlak gibi görüntü. Bir kaç arkadaş bu temizlenmez geçmez dedi, tek çözüm cam değişmekmiş.Malzemeden kaynaklı bu sorunu yaşanlar varmış. Başına gelen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 18480
evet iç taraftan oluşan noktalar aslında kılcal çatlaklar şeklinde onlar yaklaşıp bakınca anlaşılıyor. Kumlama yapılmış gibi sanki.Ben çatlak göremedim. Noktaları mi kastediyorsunuz.
Asla aracı hep kendim meguiars eldiven ile yıkarım fırça görmedi hiç.@huseyinkaraduman @Golftdi Hüseyin ben aracınızı devamlı otomatik fırçalı araç yıkamada yıkıyor musunuz?
uğramaz olur muyum hocam. 3 defa bu şikayet için gittim sonuçsuz kaldı hep. İyi niyet garantisi var 5 yıldır bakımlar hep serviste yapıldı araç özel servis yüzü görmedi bugüne kadar.İyi niyet garantisi varsa servise uğrayın hocam
Örnek birkaç arkadaş toplanıp baskı yapın hocam. Servis değişmekte faydalı olabilir. Bazı servisler uğraşmak istemiyor.uğramaz olur muyum hocam. 3 defa bu şikayet için gittim sonuçsuz kaldı hep. İyi niyet garantisi var 5 yıldır bakımlar hep serviste yapıldı araç özel servis yüzü görmedi bugüne kadar.
Bursa'da tek servis var hocam malesef. İşte bikaç kişi daha şikayete giderse bu meseleden dolayı belki çözüme ulaşır diye bekliyoruz bizde yaklaşık 1 yıl oldu ilk kayıt açılalı.Örnek birkaç arkadaş toplanıp baskı yapın hocam. Servis değişmekte faydalı olabilir. Bazı servisler uğraşmak istemiyor.