En baz donanım T-Roc 1.0 Tsi 115 Manuel ile en baz donanım Golf 1.0 tsi 115 manuel arasında 250€ fark var. T-Roc 250€ daha ucuz. T-Roc ya 1 çıt ucuz olur ya da Golf’le fiyatları kafa kafaya olur bence. Ama T-Roc’un B segmenti bir crossover olduğunu unutmamak lazım. T-Roc hakkındaki fikrim ise gereksiz bir araba olduğu yönünde. Crossoverları oldum olası sevemedim. Bu segmentte bir araç alacak olsam 500x(Lotus Elan modelinde de kullanılan Chapman strut tipi bağımsız süspansiyon kullanılmakta,eğer Fiat sevmiyorsanız bir daha gözden geçirin), Cx3 ve ya Chr bakardım.Fiyatı golften pahalı olacaktır. Ben SUV segmentini gereksiz görüyorum. Aynı araba yerden yüksek diye 10-15 fazla istiyorlar.
Cx3 ile ilgilenmiştim. Güzel araba fakat arka koltuk yolcu güvenlik puanı düşük diye hatırlıyorum. Arabayı genelde uzunyolda 4 kişi kullanınca soğumuştuk. Onun harici güzel arabaydı.En baz donanım T-Roc 1.0 Tsi 115 Manuel ile en baz donanım Golf 1.0 tsi 115 manuel arasında 250€ fark var. T-Roc 250€ daha ucuz. T-Roc ya 1 çıt ucuz olur ya da Golf’le fiyatları kafa kafaya olur bence. Ama T-Roc’un B segmenti bir crossover olduğunu unutmamak lazım. T-Roc hakkındaki fikrim ise gereksiz bir araba olduğu yönünde. Crossoverları oldum olası sevemedim. Bu segmentte bir araç alacak olsam 500x(Lotus Elan modelinde de kullanılan Chapman strut tipi bağımsız süspansiyon kullanılmakta,eğer Fiat sevmiyorsanız bir daha gözden geçirin), Cx3 ve ya Chr bakardım.