Tarihe not olsun...
-Araç fotoğraftakine çok benzer olacak ama beğeneceğiz,bu jantlarla falan garip durmuş
-İçerisinde bol bol oyuncak olacak , mesela hayalet ekran gelişecek + olarak yeni touregdeki gibi kocaman ekran bizi bekleyecek.Ambiyans aydınlatması olucak mest edicek şekilde
-Direksiyondaki tuşlarında dokunmatik olmasını bekliyorum ben ekstradan.
-Headup display ve 360 derece kamerada opsiyon listesinde kendisini bulacak.Head - up muhtemelen çok daha gelişmiş olacak.Sadece ufacık bir kısma değilde , hani camın en üstünden en altına kadar yansıtabilecek.
-Muhtemelen max 30-40kg falan hafifleyecek , bu hafiflemeye ek olarak daha rijit daha teknolojik ,daha büyük olacak...vs
-Aracın elektrik sistemi olarak 12V'dan 48V'a geçilebilir.Elektrik destekli 1.5 TSI motor görebiliriz(sıfır lag) , tdi konusunda tdi 120 ünite görev yapıp çok fazla beygir ve güç beklememiz lazım.48V'luk bir tdi ünite olurmu bilmem ama en azındna emisyonları bayağı aşağı çekebilriler.
-Stoplar yıukarıda verdikleri spy gibi ağzımız açık bakacağımız animasyonlar bize seyrettirecek gibi.Kayan sinyal basit kalıcak gibi duruyor yanında
Farlar muhtemelen dahada akıllanacak , opsiyon olarak alınan arteondaki gibi viraja girmeden daha farları çevirecek durumda olabilir...vs
-Farların biraz yeni poloyu andıracağını düşünüyorum
-Fake egzoz çıkışlarından yeteri cevabı alıp , bu sefer fake egzoz çıkışından vazgeçeceklerini düşünüyorum
-Avrupada 1.6 TDI ünite satılmayacak gibi duruyor , 2.0 olarak üretilecek.Ülkemize özel downsizing yapılır mı bilmem ama yapılırsa direkt aynı motorun krankları değiştirilip aynı enjektöturbo...vs ile yollanması muhtemel. Emisyon skandalından sonra yatırımı dizele azalttılar bayağı
-Golf R'da 2.5 tsı V5'lik RS motoruna geçilebilir , daha az güç isteyen GTI alacak gibi duruyor.En hızlı TDI yani GTD'ye 240hplik passat motoru gelir mi bilmiyorum.O sınıfta pek rakibi olmadığı için muhtemelen 190-210 hp arasında az maliyetli , tek turbolu dizel bir ünite savaşmaya yetip artacaktır bile.
Bunları tabii gece rüyamda falan görmedim , az çok VW'e ve sızanlara bakarak kendi yorumlarım.11 ay sonra yani aralık gibi ülkemizde alanlar olacak.
Hepimiz Golf 7.5 tan bile habersizken golf 8 beklerken 7.5 çıktı.Bakın bu video 2015 de yüklenmiş.Hayalet ekran , iç bilgi ekranı...vs direkt 7.5'la alakalı
Golf 8 'de dokunmatik klima panelide bekliyorum bu arada