Bence olmaz hocam. Yetkilide yapılan değişim ve onarım işlemleri araç sahibi ile alakalı da fikir verir. Adam aracını emin ellere teslim etmişArkadaşlar bi golf 1.4 TSI buldum arka bagaj kapağı yetkili serviste değişmiş sorun olur mu
Sadece bagaj kapağı için 5.000 hayatta düşmem fiyattan. En fazla 2.000 oda zorda kalırsam. Aracım temiz ise beklerim.Arka bagaj kapağı neden değişmiş o önemli, bagaj havuzunda tampon demirinde problem varmı bakmak lazım, bagaj kapağı değişirken çamurluklar boyanmış mı? Birde piyasanın ne kadar altında fiyatı var?
Normalde parça değişimi başka bir boya vs yoksa emsalinden 5.000 TL fiyatı düşürür, eğer bu şartlarda satılıksa her türlü alınır.
Kesinlikle katılıyorum. Bende düşmezdim . 8.000 hasar kaydı çıkmayacak bi hasar kaydına exper nasıl 8000 değer kaydı çıkarmış ?Sadece bagaj kapağı için 5.000 hayatta düşmem fiyattan. En fazla 2.000 oda zorda kalırsam. Aracım temiz ise beklerim.
Hocam inanın boyasız değişensiz birçok araba iyi bakılan boyalı değişenliden kötü duruyor.Durum şöyle oluyor; eğer 5000 düşülmez ise yani 2-2,5 düşüğüne vermeye çalışıldığı zaman alıcı 2 daha verir hatasız boyasızı alırım yarın satarken de müşterinin nazıyla niyazıyla uğraşmam diyor, biz genelde otomobile çeyrek altın muamelesi yaptığımız için maalesef böyle oluyor, yoksa bagaj kapağını kaputu tutan 4 civata var değişse ne olur değişmese ne olur, geçen her tarafı pas ve çürük içindeki brodway a sırf boya değişen yok diye golf 4 parası isteniyordu.