Yine de gidip inceleme zamanı olmayan kişilere bir fikir olacağını umuyorum, keyifli Seyirler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kesinlikle Haklısınız hele fiyatları da düşünülünce Passat karşısında pek şansı yok.gdervisoglu dedi:İnceleme için teşekkürler. :'(
Bilmiyorum ama yeni nesil Toyotalar beni hiç etkilemiyor.. Hepsi bir garip şekle büründü.. Nerede o eski toyotalar
Çok teşekkür ederim, eksikler icin özür dilerim, gülmüş olduk [emoji5]️. Bende ön göğüse dokunduğumda biran şaşkınlığımı koruyamadım, hele kaputun çubuğu vb derken, gercekten D sınıfında olmaması gereken seyler.yusuf dedi:@enpisagor
Testinizi zevkle izledim. Bazı yerlerde güldüm. D segmenti bir araba ancak bu kadar kalite yoksunu olabilir.
Yusuf Hocam toyota nın şu geldiği hale gülmüş bence, gülünmeyecek gibi de değil 8|enpisagor dedi:Çok teşekkür ederim, eksikler icin özür dilerim, gülmüş olduk [emoji5]️. Bende ön göğüse dokunduğumda biran şaşkınlığımı koruyamadım, hele kaputun çubuğu vb derken, gercekten D sınıfında olmaması gereken seyler.@enpisagor
Testinizi zevkle izledim. Bazı yerlerde güldüm. D segmenti bir araba ancak bu kadar kalite yoksunu olabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kesinlikle benim içinde golfün etkisi var, çünkü hangi araca binersem bineyim kendi golf ile karşılaştırıyorum ister istemez.reko dedi:bana kalite olarak kötü geldi ön konsol niye bilmiyorum..golfun payı var bunda sanırım..
Çok teşekkür ederim,Süleyman_01 dedi:Can hocam inceleme çok güzel olmuş. Tebrik ederim.
Bende yeni Toyotalar hakkında fikrimi söylemek isterim. Yeni Auris, Corolla ve Avensiste eski Toyota kalitesini bulamıyorum. Özellikle 2012 Kasım'da gittiğim otoshow fuarında yeni Auris'i görünce çok şaşırmıştım. Artık baktığım her aracı VW grubundaki araçlarla kıyaslar oldum. Bence Golf ve Passat segmentinde daha üst grup markaları saymazsak alınacak en mantıklı araçlar...
Bence de çok saçma bu benzerlikler. Her araba kendine has ve özgün olmalı diye düşünüyorum. Hatta bir markanın bütün araçlarında aynı direksiyonu bile kullanması bana saçma geliyor. Şirketlerde maliyet düşürmek için böyle yapıyorlar ama yine de iyi olmuyor. Eski arabalarda böyle bir şey yoktu... )zambor007 dedi:Şu firmaların özellikle ön tasarımlarını birbirine benzetme saçmalığı nerden çıktı bir türlü anlayamıyorum belli bir tasarım çizgisi olabilir ama bu kadarı da çok fazla ,bu araç yarisin aynısı olmuş resmen.
Toyota supra'yı böyle düşünebilen varmı acaba