murat644
Üye
- İsim
- Murat
Merhaba arkadaşlar, daha önce adaptif hız sabitleyiciyi takmıştım aracıma fakat farklı konu olsun diye lane assist fotoğraflarını eklememiştim o konuya.
ACC Konu linki :
Ve şimdi belki de Dünya'da ilk defa yapılan bir retrofitin fotoğrafları
GOLF 7 Midline Plus LANE ASSİST.
Şerit takip sisteminin kurulumu montajı kodlaması ve kalibrasyonu tamamen kendime aittir. Ön cam yetkili serviste değiştirildi.
E o kadar söküyoruz falan, dedim boş durmayalım alarmı da yapalım o halde parçalar elimde olduğu için hemen montajını yaptım alarmında
Şerit takip asistanı ile acc birlikte kullanılabiliyor, yani stop and go fonksiyonunu kullanabilmekteyim, fakat aracım manuel vites olduğu için 30 km ye kadar bu özelliği kullanabiliyorum. Dsg araçlarda biliyorsunuz ki aracı kendisi durdurup kaldırabiliyor benim için bu da yeterli normalde şerit takip sadece 65km/s hızlarda çalışır fakat böylece manuel traffic jam assist (30-210km/s arası) özelliğini de tatmış olduk
Bu da lane assist için bir video
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0158.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0159.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0157.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0162.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0163.JPG
ACC Konu linki :
Ve şimdi belki de Dünya'da ilk defa yapılan bir retrofitin fotoğrafları
GOLF 7 Midline Plus LANE ASSİST.
Şerit takip sisteminin kurulumu montajı kodlaması ve kalibrasyonu tamamen kendime aittir. Ön cam yetkili serviste değiştirildi.
E o kadar söküyoruz falan, dedim boş durmayalım alarmı da yapalım o halde parçalar elimde olduğu için hemen montajını yaptım alarmında
Şerit takip asistanı ile acc birlikte kullanılabiliyor, yani stop and go fonksiyonunu kullanabilmekteyim, fakat aracım manuel vites olduğu için 30 km ye kadar bu özelliği kullanabiliyorum. Dsg araçlarda biliyorsunuz ki aracı kendisi durdurup kaldırabiliyor benim için bu da yeterli normalde şerit takip sadece 65km/s hızlarda çalışır fakat böylece manuel traffic jam assist (30-210km/s arası) özelliğini de tatmış olduk
Bu da lane assist için bir video
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0158.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0159.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0157.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0163.JPG
Moderatör tarafında düzenlendi: